Farm to Fork – De la concept la soluții aplicabile | Workshop 

23 noiembrie 2022, 10:00, online

Farm to fork este conceptul care aduce mai aproape producătorii agroalimentari de consumatorii din zona lor. Înseamnă produse mai proaspete, de origine clară, sustenabilitate și o amprentă de carbon scăzută.

Cât de popular este în România și ce bune practici există în acest moment? Ce ar trebui să știe profesioniștii și antreprenorii din agrifood care vor să integreze aceste principii în organizația lor?

Pe 23 noiembrie vorbim despre toate aceste lucruri alături de antreprenori locali, descoperim soluțiile from farm to fork dezvoltate de aceștia și oferim informații valoroase despre implementarea lor în afaceri existente sau care se află încă în stadiul de idee. Rezervă-ți locul folosind formularul de mai jos!

Evenimentul este organizat de Impact Hub Bucharest, care reprezintă EIT Food în România, în calitate de punct de contact pentru reprezentanții locali din sectorul agroalimentar.

De ce să participi:

 • Descoperi cele mai noi soluții locale care integrează conceptul from farm to fork
 • Afli care sunt motivele pentru care conceptul este sustenabil și benefic pentru comunități, alături de antreprenori din domeniu
 • Ai parte de sesiuni interactive cu experți și profesioniști din domeniu
 • Lucrezi împreună cu alți profesioniști ca tine la strategii și noi modele de afacere bazate pe conceptul from farm to fork
 • Poți găsi colaboratori alături de care să îți duci ideea sau afacerea la nivelul următor
 • Descoperi programe de ideație și incubare internaționale, la care poți lua parte în viitor și devii parte din comunitatea EIT Food

Evenimentul este pentru tine dacă:

 • Ești producător sau profesionist din domeniul agroalimentar
 • Vrei să înțelegi mai multe despre ce înseamnă from farm to fork de la antreprenori care folosesc deja conceptul în propriile afaceri și ce beneficii le aduce acest lucru
 • Vrei să te conectezi cu profesioniști din zona de business, cercetare și autorități publice
 • Vrei să înveți aplicat împreună cu alți antreprenori
 • Îți dorești să contribui la construirea unei strategii ancorate în trendurile globale
 • Vrei să îți crești afacerea într-un mod sustenabil și productiv

Agenda evenimentului

10:00 – 10:20 | Bun venit și sesiune de deschidere

10:20 – 11:30 | Panel: Conceptul farm to fork în Romania și UE

Invitați: Ciprian Florea – Verde, Cristian Tudor – Ultragreens, Vlasis Tsezos – Agritrack.

11:30 – 11:45 | Pauză

11:45 – 13:45 | Workshop: De la problemă la soluții

Invitați: Cosmina Dinu – ROMO, Șerban Dinu – ROMO, Stelian Burduhos – Horeca Land, Mihai Mihu – Mall Țărănesc.

13:45 – 14:15 | Concluzii & închidere workshop

 

Speakeri

Cristian Tudor

CEO & Co-fondator Ultragreens

Vlasis Tsezos

CEO Agritrack – Tracking and beyond

Cosmina Dinu

Co-fondator ROMO

Șerban Dinu

Co-fondator ROMO

Mihai Mihu

Co-fondator Mall Țărănesc

Stelian Burduhos

Fondator Horeca Land

Georgiana Ion

Program Manager Agrifood  Impact Hub Bucharest

EIT Food

EIT Food este un consorțiu pan-European care activează în zona antreprenoriatului și inovației în sectorul agroalimentar. Membrii comunității EIT Food sunt actori la nivel global în industria alimentară: peste 50 de parteneri din mediul de afaceri de top, centre de cercetare și universități din 13 țări.

EIT Food își propune să stimuleze abilitățile și spiritul antreprenorial din sector și să deblocheze potențialul întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), care la rândul lor vor accelera inovația, vor crea locuri de muncă și vor crește competitivitatea Europei. Poți afla mai multe despre activitățile EIT Food pe site-ul proiectului

EIT Food este susținut de Institutul European de Inovare și Tehnologie (European Institute of Innovation and Technology – EIT).

Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 3.000 de membri în București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.