
Cum poate fi pusă în aplicare pe plan local strategia farm to fork? Care sunt condițiile și bunele practici care au un rol esențial în implementarea sa? Înscrie-te la cea de-a doua ediție a workshopului “Farm to fork: de la concept la soluții aplicabile” și vino alături de profesioniști din domeniul agrifood și alți antreprenori ca tine!
În cadrul evenimentului vom oferi participanților – de la producători locali la profesioniști din industrie – ocazia să învețe unii de la ceilalți și să afle mai multe despre farm to fork într-un mod inovativ și interactiv. Aducem la masă provocări, soluții și informații esențiale pe care toți profesioniștii din agrifood să le poată folosi în practică și ca avantaj competitiv în procesul lor de integrare a conceptului în afacerea proprie.
Evenimentul este organizat de Impact Hub Bucharest, care reprezintă EIT Food în România, în calitate de punct de contact pentru reprezentanții locali din sectorul agroalimentar.
Folosește formularul de mai jos și rezervă-ți locul!
Participare gratuită | Locuri limitate | Eveniment online
- Descoperi cele mai noi soluții locale care integrează conceptul from farm to fork
- Afli care sunt motivele pentru care conceptul este sustenabil și benefic pentru comunități, alături de antreprenori din domeniu
- Ai parte de sesiuni interactive cu experți și profesioniști din domeniu
- Lucrezi împreună cu alți profesioniști ca tine la strategii și noi modele de afacere bazate pe conceptul from farm to fork
- Poți găsi colaboratori alături de care să îți duci ideea sau afacerea la nivelul următor
- Descoperi programe de ideație și incubare internaționale, la care poți lua parte în viitor și devii parte din comunitatea EIT Food
- Ești producător sau profesionist din domeniul agroalimentar
- Vrei să înțelegi mai multe despre ce înseamnă from farm to fork de la antreprenori care folosesc deja conceptul în propriile afaceri și ce beneficii le aduce acest lucru
- Vrei să te conectezi cu profesioniști din zona de business, cercetare și autorități publice
- Vrei să înveți aplicat împreună cu alți antreprenori
- Îți dorești să contribui la construirea unei strategii ancorate în trendurile globale
- Vrei să îți crești afacerea într-un mod sustenabil și productiv
- Ai deja o afacere în HORECA în care aplici principiile farm to fork și vrei să împărtășești bune practici cu alți antreprenori locali
10:00 – 10:20 | Bun venit și sesiune de deschidere
10:20 – 11:30 | Panel: Conceptul farm to fork în Romania și UE
11:30 – 11:45 | Pauză
11:45 – 13:45 | Workshop: De la problemă la soluții
13:45 – 14:15 | Concluzii & închidere workshop




Despre organizatori
EIT Food este un consorțiu pan-European care activează în zona antreprenoriatului și inovației în sectorul agroalimentar. Membrii comunității EIT Food sunt actori la nivel global în industria alimentară: peste 50 de parteneri din mediul de afaceri de top, centre de cercetare și universități din 13 țări.
EIT Food își propune să stimuleze abilitățile și spiritul antreprenorial din sector și să deblocheze potențialul întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), care la rândul lor vor accelera inovația, vor crea locuri de muncă și vor crește competitivitatea Europei. Poți afla mai multe despre activitățile EIT Food pe site-ul proiectului.
EIT Food este susținut de Institutul European de Inovare și Tehnologie (European Institute of Innovation and Technology – EIT).
Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 3.000 de membri în București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945