
Webinar Challenge Labs – Învață să folosești metodologia design thinking
23 mai 2022, online, 16:00 – 18:00
Dacă îți dorești să contribui la găsirea de soluții pentru provocările domeniului agroalimentar, vrei să înveți despre ele sau te gândești să începi o afacere în agrifood, înscrie-te la webinarul “Challenge Labs – Învață să folosești metodologia Design Thinking“!
Participă la webinar și vei putea învăța mai multe despre cum poți genera idei noi, cum poți folosi metodologia design thinking pentru a crea soluții concrete la problemele sistemului agroalimentar și ce înseamnă de fapt procesul de ideație.
În plus, vei putea afla mai multe despre Challenge Labs 2022 și cum te ajută participarea într-un astfel de program de ideație. Webinarul reprezintă o scurtă introducere în curricula pe care o vei parcurge mai departe în Challenge Labs dacă te hotărăști să aplici, astfel că în cadrul webinarului poți adresa orice întrebări sau curiozități ai despre program. Programul este dezvoltat de EIT Food și Impact Hub Bucharest.
Dacă te-am făcut curios, te așteptăm luni, 23 mai pe Zoom să te alături webinarului!
De ce să participi
- Afli ce este un proces de ideație și cum aplici metodologia design thinking;
- Descoperi cum te pot ajuta acestea să transformi o idee într-un produs sau serviciu;
- Afli mai multe despre Challenge Labs 2022, programul de ideație dedicat celor care își doresc să găsească idei și soluții ce rezolvă probleme reale în agrifood;
- Ai parte de un training structurat și interactiv fară niciun cost!
Cui se adresează evenimentul
- Cercetătorilor / membrilor din insitute de cercetare
- Profesorilor, studenților, masteranzilor, doctoranzilor
- Experților în proiecte europene
- Consultanților in agrifood / managerilor de proiect în agrifood
- Angajaților în companii food&drinks
- Absolvenților facultăților din industriile: agroalimentară, agricultură, biotehnologie, biologie, medicină veterinară, horticultură, tehnologia plantelor
- Policy makerilor în agrifood
- Fondatorilor/co-fondatorilor unor startupuri care își doresc să înceapă alte businessuri
Agenda webinarului
16:00 – 16:05 – Deschidere webinar
16:05 – 17:15 – Ce este metodologia design thinking? La ce ajută această metodologie?
17:15 – 17:30 – Q&A
17:30 – 18:00 – Despre Challenge Labs – Întrebări și răspunsuri
Organizatori
EIT Food
EIT Food este un consorțiu pan-European care activează în zona antreprenoriatului și inovației în sectorul agroalimentar. Membrii comunității EIT Food sunt actori la nivel global în industria alimentară: peste 50 de parteneri din mediul de afaceri de top, centre de cercetare și universități din 13 țări.
EIT Food își propune să stimuleze abilitățile și spiritul antreprenorial din sector și să deblocheze potențialul întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), care la rândul lor vor accelera inovația, vor crea locuri de muncă și vor crește competitivitatea Europei. Poți afla mai multe despre activitățile EIT Food pe site-ul proiectului.
EIT Food este susținut de Institutul European de Inovare și Tehnologie (European Institute of Innovation and Technology – EIT).
Impact Hub Bucharest
Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 3.000 de membri în București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.
Hai să ne cunoaștem
Despre Organizație
Misiunea
Echipa
Cariere
Presă
Hai în vizită
Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945
rețeaua globală
Impact Hub
Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.