Online

  1. Events
  2. Venues
  3. Online
Events at this venue
Today

Get the start(up) in agrifood!

Online

Aflat la ediția a doua, ne dorim că și anul acesta cât mai multe talente antreprenoriale în agri-food să ia startul într-un mod cât mai echilibrat și să contribuie la creșterea ecosistemului antreprenorial din Romania cu afaceri viabile, ancorate în realitate și bazate pe modele sustenabile.

Challenge Labs 2021

Online

Challenge Labs 2021 11 – 25 noiembrie 2021 Organizator: Impact Hub Bucharest Loc: Online Detalii despre eveniment Challenge Labs este programul care identifică și rezolvă cele mai presante probleme ale industriei alimentare, cu ajutorul profesioniștilor din domeniu și din industriile complementare. De asemenea, un alt obiectiv este sprijinirea de noi inițiative antreprenoriale, care vor contribui […]

Workshop Get the start(up) in agritech!

Online

Workshop Get the start(up) in agritech! 26 octombrie 2021, 9:30 - 16:00 Organizator: Impact Hub Bucharest Loc: OnlineDetalii despre eveniment Workshopul “Get the start(up) in agritech!” oferă oportunitatea perfectă pentru cei ce se gândesc să devină antreprenori sau antreprenorilor foarte la început de drum, de a învăța și a-și crea baza de conexiuni și cunoștinte […]

Webinar: Cum contribuie tehnologia la starea de bine a copiilor?

Online

Vorbim despre proiecte tehnologice dezvoltate pentru sănătatea, educația, siguranța și drepturile copiilor. Alături de VoxiKids, participant în prima ediție a programului Innovators for Children și Fundația Vodafone România, partener finanțator în ediția III, încercăm să descoperim care sunt beneficiile pe care le aduce tehnologia în viețile copiilor.

ConnectSocial cu 8 ani de Impact Hub

Online

Ediția din 23 iunie este una specială în care ne vom bucura de cei 8 ani împliniți de Impact Hub Bucharest. Vom sărbători alături de doi invitați din comunitatea Impact Hub și vă invităm să descoperim perspectivele lor despre comunitate, așa cum se vede azi.

Disconnect2Reconnect cu Alecsandra Lițu

Online

Pe 10 iunie de la ore 17:00 ne întâlnim cu Alecsandra Lițu, Trainer, Consultant și Coach care ne va răspunde la întrebarea - Cum să ne construim relațiile?

ConnectLearning – Webinar Startarium: Cum atragi, testezi și păstrezi talentul pe noua piață

Online

Pe 14 mai ne întâlnim cu Mihai Cepoi, CEO și Cofondator Jobful și Ilinca Drăgănescu, CMO Jobful pentru a înțelege cum arată piața acum, la ce să fii atent când recrutezi, cum să atragi engagement și cum să pre-testezi, precum și să afli insight-uri despre organizare internă, workflow și cultură de la Jobful, prima platformă de recrutare prin gamification din România.

ConnectSocial cu Alex Grecu

Online

La ediția din 12 mai îl avem invitat pe Alex Grecu, antreprenor, radio host & MC și vorbim despre importanța sportului pe plan profesional.