Online

  1. Events
  2. Venues
  3. Online
Events at this venue
Today

Climate Talks #3 – Mobilitate

Online

Climate Talks #3 - Mobilitate   11octombrie 2022, 10:00 Organizator: Impact Hub Bucharest OnlineDetalii despre eveniment Prin Pactul Verde European, Comisia Europeană și-a luat angajamentul ca Europa să devină primul continent neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, ceea ce implică o serie de schimbări drastice în ceea ce privește designul și filozofia sectorului transportului. Acesta […]

Finala Innovators for Children – Pitch Day 2020

Online

Pe 15 septembrie finaliștii din programul Innovators for Children se pregătesc să susțină în fața juraților pitch-urile pentru soluțiile care inovează sănătatea, educația și wellbeing-ul copiilor.

Viitorul în agrifood – 8 idei inovatoare

Online

Te invităm, joi, 30 iulie, începând cu ora 12:00, la o serie de conversații online cu cele 8 startup-uri românești care vor să revoluționeze viitorul agriculturii și industriei alimentare cu ajutorul tehnologiei.

(de)Conectare și oportunități în lumea nouă

Online

Te invităm pe 23 iulie să descoperim ce ne unește, ce ne separă, ce luăm cu noi ca lecții de (re)conectare din pandemie așa cum s-au vazut prin 3 lentile - jurnalism, educație, permacultură.

ConnectTheDots – Urban Mobility

Online

La ediția de luni, 11 mai i-am invitat alături de noi pe Cristian Sălceanu - Country Manager, Bolt România și Mihai Cosmin Rotaru - CEO & Founder at Neobility pentru a discuta discuta despre mobilitate urbană și cum influențează tehnologia felul în care ne deplasăm noi ca oameni, dar și livrările de bunuri.

ConnectHeroes cu Răzvan Cherecheș

Online

Vom povesti cu Răzvan Cherecheș despre seria de filmulețe pe care o face pe Facebook cu privire la COVID-19, despre ce înseamnă Sănătatea Publică și despre cum să ne alegem sursele din care ne informăm.