1. Events
  2. Impact Hub Bucharest
Today

Entrepreneurial Stories – Antreprenoriatul feminin

Impact Hub Bucharest București

Entrepreneurial Stories este evenimentul unde antreprenorii de succes își împărtășesc experiența lor pentru cei care se gândesc sau lucrează la dezvoltarea afacerii lor.

Webinar Innovators for Children

Impact Hub Bucharest București

Joi, pe 14 februarie, de la 16:00 la 16:45, te invităm la un webinar în care îți răspundem la toate întrebările legate de Innovators for Children.

Hack my struggle

Impact Hub Bucharest București

Întâlnirile Hack my struggle se concentrează în jurul subiectelor de interes profesional care ne frământă, pentru care vrem să găsim soluții sau pe care vrem să le dezbatem cu membri comunității care au preocupări similare.

Impact Lunch cu FROG – 12 martie

Impact Hub Bucharest București

Cele mai frumoase povești se spun într-un mediu relaxat. Ce poate fi mai plăcut pentru membrii unei comunități decât un prânz împreună? Un prânz cu impact! O dată pe lună, marțea, se întâmplă Impact Lunch.

Women of Romania #BalanceforBetter

Impact Hub Bucharest București

Women of Romania este un eveniment organizat pentru a inspira, pentru a găsi soluții, pentru a face o schimbare. Peste 150 de antreprenori și lideri de business participă la o zi de discuții și dezbateri despre probleme actuale, iar anul acesta, tema este cea abordată la nivel internațional cu ocazia Zilei Femeii: #BalanceforBetter.

Recomandat: Bucharest WordPress Meetup

Impact Hub Bucharest București

Comunitatea WordPress din București se întâlnește luna aceasta pentru a învăța despre WP REST API. Invitatul special în această lună este Alex Bordei, Full-Stack WordPress developer, care va prezenta CUM a luat naștere WP REST API, CE oferă "out-of-the-box" și UNDE poate fi utilizat.

Coaching from the Inside Out

Impact Hub Bucharest București

Aducem împreună lideri din organizații care au ales să devină coachi profesioniști nu pentru că vor să își dea demisia și să devină consultanți, ci pentru că au convingerea că, prin coaching, pot transforma echipele și companiile lor. Cum au tradus această convingere în realitate în companiile lor?

Friendly Finance

Impact Hub Bucharest București

Dacă ești antreprenor, cu siguranță ai avut dileme referitoare la cele mai bune metode pe care le aveai la îndemână pentru a-ți crește start-up-ul cât mai repede și mai sănătos, fără compromisuri în ceea ce privește profitabilitatea și lichiditatea, chiar și în primii ani de activitate ai firmei.

Entrepreneurial Stories – Meet Startarium PitchDay winners

Impact Hub Bucharest București

Te invităm să îi cunoști și să afli care sunt business-urile lor și cu ce se diferențiază pe piață, care este secretul unui pitch câștigător, cum a fost experiența competiției, de la înscriere și până la a deveni câștigători, care sunt planurile lor de viitor și cum să vorbești cu investitorii.

Fears & Failures 2018

Impact Hub Bucharest București

Pe 3 noiembrie, la Fears&Failures ne propunem să aducem laolaltă antreprenori, reprezentanți ai domeniului business și non-guvernamental, facilitatori și jurnaliști, pentru a descoperi împreună poveștile și lecțiile care stau în spatele experiențelor mai puțin plăcute din viața noastră, de a ne recunoaște fricile sau de a descoperi lecții din eșecuri reale de care s-au lovit.