Sustainability Ideathon New

Sustainability Ideathon – Maratonul ideilor antreprenoriale verzi

Evenimentul se va desfășura la o dată care urmează să fie anunțată.

Sustainability Ideathon este un ideathon pe tema sustenabilității, în care echipe de profesioniști din diferite arii de expertiză generează idei de soluții ce pot contribui la reducerea sau captarea emisiilor de gaze cu efect de seră. Principalele obiective ale programului sunt susținerea generării de idei pentru proiecte cu impact pozitiv de mediu și asistarea participanților în procesul de învățare a măsurării acestui impact.

Evenimentul va fi amânat pentru o dată ulterioară din motive obiective. Dacă nu ai apucat să-ți înscrii ideea deși îți doreai sau dacă ai făcut-o deja și așteptai să dăm startul maratonului – nu-ți pierde entuziasmul: o poți păstra pentru programul Black Sea ClimAccelerator. Dacă simți că ideea ta se potrivește profilului competiției, noi de-abia așteptăm s-o vedem și să te ajutăm să o duci mai departe. Te vei putea înscrie la categoria Early Stage – startupuri care au o idee și sunt în stadiul incipient sau echipe care au o idee și vor să-și facă un startup.

Mai este foarte puțin până când dăm startul înscrierilor pentru Black Sea ClimAccelerator 2022, însă te poți preînscrie pe linkul de mai jos pentru a fi primul care află când încep înscrierile.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.