Startup-ul tău tech crește cu oportunitățile de la AHK!

AHK Romania, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, susține creșterea ecosistemului antreprenorial și se implică în dezvoltarea următoarei generații de antreprenori, cu 3 oportunități pentru startup-uri tech pe care te invităm să le descoperi și să aplici la cel potrivit business-ului tău!

Ce implică aceste proiecte și de ce să aplici?

În funcție de tipul business-ului tău și de activitățile propuse, poți aplica la una dintre opțiunile puse la dispoziție de AHK pentru sfârșitul acestui an.

Start.up! Germany Tour 2019, Munchen

Acest proiect este dedicat în special startup-urilor din IoT & Healthcare, care au trecut de etapa de seed și au modele de business scalabile internațional, cu focus pe piața germană.
Perioada în care se va desfășura este 25 septembrie – 2 octombrie 2019, iar participanții vor participa la evenimente și activități care includ:

> Vizite la diverse centre tech din Munchen

> Sesiuni de networking cu antreprenori și clustere locale

> Descoperirea culturii bavareze

> Festivalul Bits&Pretzels – un eveniment care aduce împreună peste 5.000 participanți – cei mai cunoscuți fondatori din întreaga lume, antreprenori la început de drum, investitori și alți jucători-cheie în ecosistemul antreprenorial.

Deadline pentru aplicare: 5 iulie 2019.

IFA NEXT Startup Days, Berlin

Acest proiect acoperă o gamă mai largă de domenii, așa că poți aplica dacă ai un startup dedicat soluțiilor de Digital Health, Future Mobility, Smart Home, AI, Tech for Good sau IoT/Wearables/FinTech.

Perioada în care se desfășoară este 5-9 septembrie, iar dacă vei fi selectat:

> Vei participa la IFA NEXT Startup Days în Berlin, un eveniment cu startup-uri și companii din industrii

> Poți fi speaker la program

> Poți rezerva un pachet pentru startup-uri pentru una sau mai multe zile din cadrul târgului

Deadline-ul este 15 iulie 2019.

Start.up! Germany Tour 2019, Rinul de Nord – Westphalia

Dezvolți soluții sau produse de InsurTech, Smart City, Mobilitate sau logistică, ai trecut de etapa de seed și ai un model de business scalabil internațional, focusul tău fiind pe piața din Germania?

Atunci aplică la acest proiect care se va desfășura între 27 octombrie și 1 noiembrie!

Ca participant:

> Vei vizita companii importante din regiune, îți vei prezenta business model-ul și vei participa la sesiuni de reverse pitch

> Vei lua parte la întâlniri B2B și sesiuni de networking și la Tech Meetup-ul West Divisions în Duisburg

> Vei putea pitch-ui (dacă treci de selecție) la Ruhr Summit în Bochum, cel mai mare summit din regiune pentru startup-uri și antreprenori

Deadline pentru aplicații: 15 iulie 2019.

Ce beneficii îți oferă participarea în proiectele AHK?

În 2018, CargoPlanning, startup participant în singurul program de incubare de 1 an cu focus pe creșterea și evaluarea progresului și sprijin pe termen lung de la zeci de mentori și experți, Startarium.Inc, a luat parte la acest proiect, iar unul dintre reprezentanții lui spunea, după participare, că:

Start-up Germany Tour s-a potrivit perfect cu planul nostru de a scala internațional, având în vedere în special faptul că una din piețele pe care o targetăm este Germania. Am avut multe oportunități de networking cu alte startup-uri, din Germania dar și alte peste 30 de țări și cu reprezentanții unor corporații din zona Ruhr. De-a lungul întregii săptâmâni, am învățat multe și am acumulat contacte care ne vor ajuta în procesele noastre de internaționalizare – de la legal la cum să ne alegem locul viitorului sediu și cum să definim strategia de vânzare în Germania. Recomandăm acest eveniment nu doar pentru oportunitățile de colaborare variate pe care le oferă, ci pentru că ajută orice antreprenor să ia decizii documentate atunci când ia în considerare Germania ca piață pentru scalare.

Vreau să aflu mai multe

Dacă ești interesat de proiectele de mai sus, primul pas este completarea acestui formular. Așteptăm să te cunoaștem!

Descoperă noutățile Impact Hub Bucharest

Rămâi conectat/ă și află care sunt evenimentele, programele și oportunitățile pe care le găsești la Impact Hub Bucharest!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.