Spațiu de evenimente

Pornind de la experiențele precedente, am amenajat un spațiu complet echipat pentru întâlnirea, workshop-ul sau conferința ta. Vei găsi în continuare atmosfera creativă și prietenoasă cu care te-ai obișnuit, precum și profesionalismul și flexibilitatea în găsirea soluțiilor.

Evenimente adaptate nevoilor tale

Max. 80 persoane

Capacitatea sălii de evenimente este de maximum 80 de persoane în format teatru și de 60 de persoane la mese rotunde în format de lucru. Indiferent de formatul evenimentului, trimite-ne o solicitare și vom găsi o variantă potrivită pentru participanți.

Dotări și logistică

Spațiul beneficiază de lumină naturală, suprafețe vitrate mari și ferestre care se deschid. Ne ocupăm de serviciile de catering și ai acces în lounge pentru sesiunile de networking. Ai la dispoziție sistemul de sunet, videoproiectorul sau ecranul LCD 4K.

Accesibil și central

Te bucuri de acces central, într-o locație foarte bine conectată la mijloacele publice de transport, având acces la toate serviciile incluse într-un singur pachet și la o echipă de gazde pregătite să îți vină în ajutor oricând.

Te-ar putea interesa și

Săli de întălniri

Acum poți accesa spațiile Impact Hub și doar pentru întâlniri punctuale. Sălile pot fi folosite pentru ședințe, întâlniri cu clienți sau interviuri.

Capacitate de la 2-10 persoane

8 săli divers amenajate

Flexibilitate și închiriere pe oră

Solicită o ofertă

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vizualizează spațiul

Sala Porțile de Fier I

Format Teatru | 50 locuri

wi-fi

ecran LCD

z
sonorizare
l
flipchart & papetărie
opțiuni de pauze de cafea și catering

Sala Porțile de Fier I

Format Workshop | 30 locuri

wi-fi

ecran LCD

z
sonorizare
l
flipchart & papetărie
opțiuni de pauze de cafea și catering
“Interacțiunea cu echipa Impact Hub pentru organizarea hackathonului a fost o experiență foarte plăcută. Suportul oferit și flexibilitatea în rezolvarea situațiilor care apar în organizarea unui astfel de eveniment mare a facut ca lucrurile să pară simple, cel puțin pentru noi.”

Marius Hanganu

Tremend

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.