Soluții flexibile și sigure,
adaptate modului tău de lucru

Pentru companii de diferite dimensiuni, freelanceri, profesioniști și antreprenori, Impact Hub Bucharest oferă acces la spații dedicate birourilor, cu infrastructură completă. Alege ce ți se potrivește, noi avem grijă ca tu să te concentrezi exclusiv pe dezvoltarea afacerii tale!

Opțiuni Open Space

Hub Coworking

Beneficiezi de access în spațiile de lucru comune poziționate pe diferite niveluri.

Dacă ești interesat de stilul de lucru hibrid și ai nevoie de flexibilitate și mai mult decât un spațiu dedicat muncii individuale, acum ai ocazia să descoperi abonamentele Balance Pass.

Hub Day Passes

Pentru cele mai flexibile optiuni de lucru.

Recomandat pentru echipe dar și individual, Day Pass-urile sunt alegerea optimă pentru zile de birou flexibile, atât cât vrei și când vrei, fără alte obligații. Drop in & plug in. 

Opțiuni Birouri Private

Birouri Standard

Birourile pentru echipe îți oferă un cadru sigur și confidențial, acces la săli de întâlniri, bucurându-te în același timp de toate beneficiile membrilor Impact Hub.

Birouri Personalizate

Gândit pentru companii medii și mari care vor să își mute sediul într-un mediu de lucru nou, prin acest serviciu adaptam spațiul la modul de lucru și cultura echipei, ocupându-ne de set-up și administrare.

“Am ales să revin la biroul de la hub pentru socializare. Mi-a lipsit asta destul de mult până acum, îmi era dor și să mai ies din casa. Și pentru reîntoarcerea în normalitate cumva. Simt că sunt mai productivă aici. Ca primă zi, atmosfera la hub este schimbată puțin, în sensul că toți sunt mai atenți să respecte noile reguli și a crescut atenția la cele mai mici detalii între oameni.”


Adelina Predoi

Avocat

“Motivul principal ar fi tot socializarea, revederea și a altor oameni. Locul de la hub este mai potrivit pentru lucru, mă pot concentra mai bine. Un motiv funny: acela de a reînvăța să mănânc în public, obișnuit până acum doar cu mâncatul de acasă.”


Dan Dima

Server Software Engineer

“Am ales să vin la hub să schimb atmosfera, să mai schimb mediul de lucru, pentru încercarea de a intra în normal pentru că statul ăsta acasă nu o să dureze la nesfârșit. Prima zi în noul birou: îmi place cum e reamenajat, pare mai fresh, și ca spațiu și culori. Aș fi preferat mai mulți oameni în spațiu, dar lucrurile astea se vor întampla și regla pe parcurs.”


Alexandru Denk

Independent Software Developer

“Ce îmi place cel mai mult la Impact Hub este comunitatea pe care o găsești aici. Lucrăm împreună, dar am devenit și prieteni, vorbim despre provocările noastre și despre planuri, este un spațiu vibrant și deschis”


Simona Camburu

Plantăm Fapte Bune

“Unul dintre evenimentele mele preferate la care am participat în cei 3 ani de când sunt membru este cu siguranță Fears and Failures, cred că este important să vorbim deschis și despre astfel de teme.”


Răzvan Ghebaur

Digital Learning Designer

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.