Săli pentru întâlniri

Acum poți accesa spațiile Impact Hub și doar pentru întâlniri punctuale. Sălile pot fi folosite pentru ședințe, întâlniri cu clienți sau interviuri.

Dotările din spațiu și resursele la care ai acces contribuie la productivitate și eficientizarea timpului tău.

O sală de întâlniri adaptată nevoilor tale

Servicii Premium

Toate sălile noastre de întâlniri au specificul lor aparte, astfel încât poți să folosești rezervarea anticipată pentru a te asigura că găsești totul pregătit pentru tine. În dotarea standard, ai echipamente audio-video, flipchart-uri, birotică, apa și cafeaua excelentă.

Networking

Chiar dacă ești la noi pentru o simpla întâlnire, devii parte dintr-o comunitate de oameni ca tine. Profită de ocazie să cunoști membrii Impact Hub și vei putea descoperi noi colaboratori sau idei pentru proiectele tale. Deși suntem parte din multiple organizații, cu toții împărtășim aceeași pasiune pentru colaborare și inovare. 

Locații de Top
Te bucuri de acces la locații în clădiri de top, certificate după cele mai înalte standarde, având acces la toate serviciile incluse într-un singur pachet și la o echipă de gazde pregătite să îți vină în ajutor oricând.

Locațiile Impact Hub

Te-ar putea interesa și
Flexi Pass (nou)
Beneficiezi de access în spațiile de lucru comune sau private din oricare locație. Recomandate pentru companii care implementeză soluții de Work from Anywhere pentru angajați.
Birouri Private
Birourile pentru echipe îți oferă un cadru sigur și privat, acces la săli de întâlniri, bucurându-te în același timp de toate beneficiile membrilor Impact Hub. Disponibile în toate locațiile centrale.
Coworking
Recomandate pentru freelanceri, antreprenori și echipe mici, pachetele Hot Desking sunt gândite pe ore de access în spațiu pentru ca tu să îți găsești ritmul ideal de lucru.
Connect
Online și offline, găzduim conversațiile relevante. Recomandat pentru antreprenori, investitori, freelanceri sau profesioniști care doresc să fie conectați la comunitate.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.