Impact Hub Bucharest își crește echipa de vânzări.
Sales Consultant wanted!

Sales Consultant – B2B pentru spații dedicate și de co-work

Cum știi că te portivești în cultura noastră?

Cautam colegi wow, isteți și care vor să facă mai mult pentru ei și cei din jur. Ne plac oamenii disciplinați, cu curajul de a greși și cu motivația de a învăța. Prietenoși și care caută soluții, nu conflicte. Fără bârfă și fără dramă, cu focus pe obiective și muncă cu sens. Oameni autonomi, cu încredere în ceea ce pot face dacă au contextul potrivit. Autentici și cinstiți.

Ce misiune vei avea în acest rol?

Misunea ta va fi să generezi venituri prin contracte cu clienți noi, pentru serviciile noastre de soluții de spații. Găsești aici mai multe detalii despre serviciile noastre.
Vei lucra împreună cu alți colegi în echipa de sales, ca parte a diviziei de Business Development.
Vei fi responsabil de atingerea unui buget de vânzări, din închirierea de spații dedicate de birouri în locațiile Impact Hub, către clienți companii – startups, companii medii sau corporații.

Ce competențe cere activitatea?

  • Abilități de prospectare – căutarea de clienți prin rețeaua ta de conexiuni, participare la evenimente, contactare directă pe canale de social media sau email, telefon.
  • Abilități de relaționare și colaborare cu agenții imobiliari care vin cu cereri din partea clienților lor.
  • Abilități de ascultare și înțelegere a nevoii clienților și de a răspunde cu soluții potrivite profilului și bugetului lor.
  • Abilități de prezentare, ofertare și înțelegere a noțiunilor de bază pentru realizarea contractului final.
  • Competența de a lucra în sisteme de CRM – sistemul actual folosit de Impact Hub este Pipedrive.

Ce indicatori de performanță vom urmări?

Clienți contactați, rata de conversie și veniturile generate.

Ce înseamnă să lucrezi la Impact Hub?

Vei lucra într-un mediu prietenos, cald și atent la nevoile tale, cu focus pe învățare pentru atingerea rezultatelor. Vei avea multă autonomie, compania fiind antreprenorială și agilă. Vei primi instrumente de lucru, baze de date, introduceri către clienți, agenți și resurse de clienți. Vei lucra alături de General Manager și Head of Business Development pentru identificare de clienți strategici și creare de parteneriate cu asociații de business. Vei participa în procesul de creare de produse noi, locații noi și servicii pe baza feedback-ului de la client.

Sistem de compensare

Gândim că un vânzător bun trebuie motivat să aibă rezultate, dar nu ne plac bonusurile individuale, ci de echipă. Astfel vom trage toți împreună în aceeași direcție și ne vom ajuta unul pe celălalt să atingem obiectivul comun. Compensarea va fi formată din salariu și bonus de echipă trimestrial.

Cum aplici?

Trimite CV-ul tău pe adresa jobs@impacthub.ro și spune-ne povestea ta!

Vrei să descoperi noutățile Impact Hub Bucharest?

Abonează-te la newsletter și află ce oportunități sunt pentru tine!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.