reTREAT your team

O experiență premium de reconectare pentru echipa ta

Ce este un reTREAT?

reTREAT your team este un eveniment dedicat echipelor, o experiență premium de reconectare la nivel organizațional, de departament sau de management pentru companiile medii și mari.

Ce conține pachetul reTREAT: o sală de conferințe cu setup personalizat, catering cu produse premium, o sesiune de facilitare de 1 oră cu un invitat extern și servicii foto-video care să surprindă momentele cheie din întâlnirea voastră și să vă ofere o amintire de echipă.

Cum ne reconectăm azi?

După o pauză îndelungată și un șir nesfârșit de întâlniri online, ne este dor să ne conectăm între noi.

Să vorbim deschis despre cum va arăta viitorul.

Să ne facem planuri despre ambițiile și motivația de a continua lupta împreună.

Să ne încărcăm cu energie bună și să nu uităm că împreună putem orice.

Te-ai pregătit pentru prima revedere în echipă completă?

ReActivate

Conectează-te și reactivează motivația și ambiția echipei de a face cu placerea ceea ce fac pentru organizație. Faceți schimb de informații, colaborați și construiți împreună planurile de viitor într-un mediu stimulant și creativ. 

ReFresh

E momentul să schimbați cadrul și să vă regăsiți într-un spațiu nou, după o perioadă de absență fizică. Chiar dacă nu aveți nevoie să vă reîntoarceți la birou momentan, este ocazia perfectă să vă întâlniți la nivel de echipă. Unde? Într-un spațiu personalizat pe nevoile voastre de conectare, cu săli pentru discuții, dar și cu zone de relaxare și recreere.

ReVive

Vorbiți deschis și sincer despre subiecte care vă preocupă la nivel organizațional sau personal, pentru a putea crește împreună proiectele de viitor. În plus, dați-vă ocazia să vă cunoașteți după o perioadă încărcată și provocatoare pentru a reînvia spiritul oamenilor din echipă: cei ca tine, cei ce fac, cei ce sunt curioși, dar și cei care nu ezită să vorbească despre experiența lor.

ReEngage

Modul de lucru la distanță, fie hibrid sau work from home, ne-a deconectat de la spiritul și valorile organizației.

Cum faci tranziția către o organizație centrată pe oameni? Cum te reconectezi la realitatea fiecărui membru din echipă atunci când dai LogOut?

ReJoice

Fiecare ocazie de revedere, fiecare eveniment pe care îl plănuiești cu echipa trebuie să vă asigure cadrul sigur și confortabil de acțiune. O masă delicioasă cu produse de calitate, o gamă variată de sucuri naturale, și o selecție premium de ceaiuri și cafea de specialitate, sunt premisa unei întălniri reușite.

ReTreat

Organizațiile care cultivă umorul în cultura lor afirmă că angajații sunt cu 16% mai motivați, mai dornici să rămână în rolurile lor și mai satisfăcuți de experiența la locul de muncă.

Credem că avem nevoie cu toții de puțină distracție.

Vino la Impact Hub cu echipa ta!

reTREAT your team este un eveniment dedicat echipelor, o experiență premium de reconectare la nivel organizațional, de departament sau de management pentru companiile medii și mari.

Ce poți găsi aici:

  • O sala de conferințe cu setup personalizat pentru echipe de maximum 25 de persoane în spațiu fizic și posibilitate de eveniment hibrid.
  • Catering cu produse premium de la furnizori precum Moșia Corbeanca.
  • Zone pentru activități de relaxare și recreere
  • O sesiune de facilitare (check-in și interacțiune) de 1 oră cu un invitat extern.
  • Servicii foto-video care să surprindă momentele cheie din întâlnirea voastră și să vă ofere o amintire de echipă.

Solicită oferta pentru echipe între 1 iunie și 31 iulie la Impact Hub Floreasca, la 75 euro+TVA/ persoană.

Măsuri de siguranță certificate

Ești în siguranță de la intrare.

La Impact Hub Floreasca clădirea este certificată pentru măsurile de siguranță. Spațiul este dezinfectat frecvent prin nebulizare, iar vizitatorii trec printr-un sistem de check-in la recepție.

Numărul participanților este limitat și conform cu măsurile în vigoare.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.