Alătură-te echipei Impact Hub Bucharest

Antreprenoriat și inovare din 2012

Relevanți local, conectați global

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate din România, în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborativ și pentru echipe în 2 spații din capitală, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu spații de cowork și comunități de business și antreprenoriat în peste 110 de locații de pe 5 continente.

COMMUNITY FRONT DESK
pentru divizia de spații, în Floreasca și Universitate

Misiunea ta va fi de a oferi o experiență memorabilă celor care interacționează cu recepția locației, ca și membrii ai comunității, participanți la evenimente sau furnizori.

Vei lucra împreună cu alți colegi în echipa de comunitate, ca parte a diviziei de Spații, care are ca și indicator de performanță satisfacția clienților ce ne vizitează și loialitatea membrilor.
Responsabilitatea ta este de gestiona toate activitățile ce rulează prin recepție, ca și suport administrativ pentru membri, clienți vizitatori, furnizori și echipa ta de colegi. Activitățile cele mai curente sunt înregistrarea membrilor noi și procesul de onboarding.

SOCIAL MEDIA SPECIALIST
pentru divizia de spații de lucru

Căutăm un Social Media Specialist care să completeze echipa de comunicare a spațiilor de lucru Impact Hub Bucharest.

Vei fi responsabil de imaginea și vocea Impact Hub ca partener pentru viitor spațiilor de lucru pe principalele canalele de social media.
Obiectivele tale principale sunt legate de creșterea prezenței brandului și a diviziei de spații de lucru pe canalele de social media Impact Hub. Vei plănui, executa și implementa campanii de comunicare adaptate fiecărui canal, urmărind distribuția mesajelor organice și creșterea nivelului de implicare al comunității.

SALES CONSULTANT
pentru divizia de business development

Cautam colegi wow, isteți și care vor să facă mai mult pentru ei și cei din jur. Ne plac oamenii disciplinați, cu curajul de a greși și cu motivația de a învăța. Prietenoși și care caută soluții, nu conflicte. Fără bârfă și fără dramă, cu focus pe obiective și muncă cu sens. Oameni autonomi, cu încredere în ceea ce pot face dacă au contextul potrivit. Autentici și cinstiți.

Misunea ta va fi să generezi venituri prin contracte cu clienți noi, pentru serviciile noastre de soluții de spații.

OWNED MEDIA EXECUTIVE
pentru divizia de programe

Vei fi owner pe canalele proprii ale Impact Hub și Startarium, din perspectiva diviziei de programe: Websites, Newsletters, Facebook, Instagram & Linkedin.

Obiectivele tale principale sunt lărgirea și fidelizarea comunităților de brand pe canalele pe care ești owner. Îți vei măsura succesul în primul rând în KPI care indică creșterea nivelului de implicare a comunității: leaduri, înscrieri, comentarii, shares, mențiuni, open rates, click rates, precum și în metrici cantitativi care indică o creștere în awareness: număr de followers, abonați.

PR & COMMS COORDINATOR
pentru divizia de programe

Vei fi owner pe tot ce înseamnă comunicare în afara organizației, pentru Impact Hub și Startarium, din perspectiva diviziei de programe: presă, parteneriate strategice, proiecte speciale de comunicare — evenimente și campanii de brand.

Obiectivul tău principal este să creezi awareness și să consolidezi imaginea proiectelor Impact Hub, prin parteneriate strategice și campanii de PR. Îți vei măsura succesul în număr de apariții, creativitatea și relevanța lor, precum și leadurile de orice fel la care au contribuit eforturile tale de PR.

Junior Finance Assistant

Dacă Excelul este locul în care te simți cel mai bine, dacă responsabilitatea cifrelor îți dau motivația de a lucra eficient și dacă ești cu ochii în șase când analizezi bilanțuri și execuți activități de contabilitate primară, atunci te așteptăm în echipă la Impact Hub Universitate.

Rolul de asistent în departamentul financiar Impact Hub îți oferă șansa de a lucra într-un mediu dinamic și de a crește profesional, oferind suport în toate activitățile esențiale începând de la monitorizare contractelor cu furnizori și clienți, raportare și bilanțuri până la menținerea relațiilor cu instituții și organizații care au nevoie de suport de contabilitate și HR.

Vrei să faci parte din echipa Impact Hub Bucharest?

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu rolurile pentru care recrutăm.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.