Alătură-te echipei Impact Hub Bucharest

Antreprenoriat și inovare din 2012

Relevanți local, conectați global

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate din România, în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborativ și pentru echipe în 2 spații din capitală, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu spații de cowork și comunități de business și antreprenoriat în peste 110 de locații de pe 5 continente.

INTERNATIONAL PROJECT MANAGER
pentru divizia de programe

Suntem în căutarea unui Project Manager în echipa Impact Hub Bucharest care să coordoneze proiectele cu antreprenorii care au nevoie să se lanseze pe piață și să-și crească ideea de business. Vei lucra dintr-un spațiu cu multe oportunități de învățare și creștere și vei dezvolta și implementa programe pentru antreprenori, ce oferă training-uri, sesiuni de mentorat și acces la finanțare, având posibilitatea de a te conecta la o rețea de stakeholderi din comunitatea extinsă Impact Hub. 

SUSTAINABILITY PROGRAM MANAGER
pentru divizia de programe

Suntem în căutarea unei persoane pentru rolul de Sustainability Program Manager care să lucreze în echipa de antreprenoriat și inovare a Impact Hub Bucharest, cu focus pe managementul, planificarea și implementarea programelor destinate inițiativelor ce accelerează tranziția către un viitor verde și sustenabil, precum Black Sea ClimAccelerator.

Vrei să faci parte din echipa Impact Hub Bucharest?

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu rolurile pentru care recrutăm.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.