Alătură-te echipei Impact Hub Bucharest

Antreprenoriat și inovare din 2012

Relevanți local, conectați global

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate din România, în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborativ, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu spații de cowork și comunități de business și antreprenoriat în peste 110 de locații de pe 5 continente.

FINANCE EXECUTIVE

Rolul de asistent în departamentul financiar Impact Hub îți oferă șansa de a lucra într-un mediu dinamic și de a crește profesional, oferind suport în toate activitățile esențiale începând de la monitorizare contractelor cu furnizori și clienți, raportare și bilanțuri până la menținerea relațiilor cu instituții și organizații care au nevoie de suport de contabilitate și HR.

CONTENT CURATOR

Misiunea ta va fi de a coordona eforturile de conținut ale organizație, de a dezvolta sau de a lucra alături de creatori de conținut interni sau colaboratori externi. Pe scurt, te vei asigura că orice tip de conținut creat de organizație are în focus topicul de antreprenoriat, este de bună calitate, original și relevant pentru audiențele Impact Hub și este livrat la timp în funcție de proiectele în curs.

Vei fi parte din echipa de marketing și comunicare și vei avea responsabilitatea strategiei de conținut pentru proiecte punctuale sau pe termen lung, precum Startarium.

COMMUNITY CATALYST
pentru Startarium

Suntem în căutarea unui Community Catalyst în echipa Impact Hub Bucharest care să găzduiască comunitatea de antreprenori și să fie conector pentru ei și rețeaua de mentori, investitori și oportunități din ecosistem.  Vei participa în programele de accelerare alături de antreprenori din industrii variate, vei construi parteneriate cu diverse organizații la nivel local și internațional, vei găzdui workshop-uri și evenimente dedicate antreprenorilor și vei fi persoana de contact pentru nevoile startup-urilor din comunitatea Impact Hub.

DIGITAL SPECIALIST

Vei fi gardianul canalelor digitale de comunicare ale Impact Hub și te vei asigura că urmărești eficiența rezultatelor. De la pagini de website, la setări de conturi până la analiză și raportare, reușești să faci magia care pune lucrurile în mișcare. 

Îți vei măsura succesul în primul rând în KPIs care indică creșterea nivelului de implicare a comunității: leaduri, înscrieri, click rate etc.

COMMUNICATION COORDINATOR

Proiectele Impact Hub au un rol esențial în misiunea noastră de a susține antreprenorii, de aceea comunicarea lor este cheia. Coordonatorul de comunicare are rolul de a gestiona toate resursele și canalele de comunicare atât ale brandului Impact Hub Bucharest, cat și ale proiectelor în desfășurare.

Vei fi responsabil de imaginea și vocea Impact Hub, în echipa de comunicare, pentru proiectele antreprenoriale. Vei plănui, executa și implementa campanii de comunicare adaptate fiecărui canal, urmărind obiectivele specifice programelor antreprenoriale.

JUNIOR PROJECT MANAGER
în echipa de programe pentru antreprenori

Ne dorim să creștem o echipă de Project Managers cu experiență, de aceea suntem curioși să vedem noi talente dornice să învețe despre antreprenoriat, despre startupurile inovatoare din România și să contribuie la implementarea celor mai ambițioase proiecte dezvoltate de Impact Hub. Te numeri printre ambițioși?

Vrei să faci parte din echipa Impact Hub Bucharest?

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu rolurile pentru care recrutăm.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.