Alătură-te echipei Impact Hub Bucharest

Antreprenoriat și inovare din 2012

Relevanți local, conectați global

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate din România, în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborativ și pentru echipe în 2 spații din capitală, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu spații de cowork și comunități de business și antreprenoriat în peste 110 de locații de pe 5 continente.

Junior Finance Assistant

Dacă Excelul este locul în care te simți cel mai bine, dacă responsabilitatea cifrelor îți dau motivația de a lucra eficient și dacă ești cu ochii în șase când analizezi bilanțuri și execuți activități de contabilitate primară, atunci te așteptăm în echipă la Impact Hub Universitate.

Rolul de asistent în departamentul financiar Impact Hub îți oferă șansa de a lucra într-un mediu dinamic și de a crește profesional, oferind suport în toate activitățile esențiale începând de la monitorizare contractelor cu furnizori și clienți, raportare și bilanțuri până la menținerea relațiilor cu instituții și organizații care au nevoie de suport de contabilitate și HR.

Vrei să faci parte din echipa Impact Hub Bucharest?

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu rolurile pentru care recrutăm.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.