Alătură-te echipei Impact Hub Bucharest

Antreprenoriat și inovare din 2012

Relevanți local, conectați global

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate din România, în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborativ, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu spații de cowork și comunități de business și antreprenoriat în peste 110 de locații de pe 5 continente.

MARKETING DIRECTOR

Căutăm un Director de Marketing experimentat, cu o experiență demonstrată în gestionarea mai multor branduri și în marketingul B2C. Această poziție este crucială, deoarece este nouă în echipa noastră, iar candidatul ideal trebuie să construiască și să conducă o echipă nouă de marketing și comunicare nu doar să supravegheze și să îmbunătățească strategiile noastre de marketing actuale.
Căutăm un profil cu abordare strategică și cu abilități excepționale de leadership și comunicare.

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru cineva care are o experiență extinsă în activitățile de brand și comunicare, înțelegând provocările unui brand în creștere rapidă și audiențe cheie diverse.

CONTENT SPECIALIST

Misiunea ta va fi de a dezvolta și gestiona materialele de conținut ale organizației pe platforme digitale, websites sau blog-uri și de a întreține comunicarea cu abonații newsletter-elor Impact Hub și Startarium.

Pe scurt, te vei asigura că orice tip de conținut creat de organizație are în focus topicul de antreprenoriat, este de bună calitate, original și relevant pentru audiențele Impact Hub și este livrat la timp în funcție de proiectele în curs.

Vei fi parte din echipa de marketing și comunicare și vei lucra la implementarea strategiei de conținut pentru proiecte punctuale sau pe termen lung, precum Startarium.

PR & COMMUNICATION SPECIALIST

Vei fi owner pe tot ce înseamnă comunicare în afara organizației, pentru Impact Hub și Startarium: presă, parteneriate strategice, proiecte speciale de comunicare — evenimente și campanii de brand.

Obiectivul tău principal este să creezi awareness și să consolidezi imaginea proiectelor Impact Hub, prin parteneriate strategice și campanii de PR. Îți vei măsura succesul în număr de apariții, creativitatea și relevanța lor, precum și leadurile de orice fel la care au contribuit eforturile tale de PR.

DIGITAL SPECIALIST

Vei fi gardianul canalelor digitale de comunicare ale Impact Hub și te vei asigura că urmărești eficiența rezultatelor. De la pagini de website, la setări de conturi până la analiză și raportare, reușești să faci magia care pune lucrurile în mișcare. 

Îți vei măsura succesul în primul rând în KPIs care indică creșterea nivelului de implicare a comunității: leaduri, înscrieri, click rate etc.

PROGRAM MANAGER
în echipa de programe pentru antreprenori

Căutăm un Program Manager care să lucreze în echipa de antreprenoriat și inovare a Impact Hub Bucharest, cu focus pe managementul, planificarea și implementarea programelor destinate antreprenorilor, dar și pe asigurarea unei experiențe relevante cu stakeholderii și rețeaua de mentori și specialiști a Impact Hub.

Vrei să faci parte din echipa Impact Hub Bucharest?

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu rolurile pentru care recrutăm.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.