Alătură-te echipei Impact Hub Bucharest

Antreprenoriat și inovare din 2012

Relevanți local, conectați global

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate din România, în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborativ, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu spații de cowork și comunități de business și antreprenoriat în peste 110 de locații de pe 5 continente.

Vino în echipa noastră!

Dacă ești în căutarea unei echipe unde oamenii pun preț pe impactul muncii lor și pe conexiunile pe care le stabilesc pe parcurs și îți dorești să găsești acel loc în care munca ta e pe cât de challenging, pe atât de rewarding, te așteptăm la Impact Hub Bucharest! Indiferent de poziția pentru care vrei să aplici, te așteptăm cu CV-ul și răspunsuri sincere la întrebările din formularul disponibil aici. Don’t sweat it – come as you are! 

COMMUNITY MANAGER

Comunitatea este unul din atuurile cu care ne mândrim. La urma urmei, nu poți crește idei și startupuri de succes fără o rețea puternică în spate. De aceea, suntem în căutarea unui Community Manager dinamic și experimentat care să ne ajute în eforturile noastre de community engagement, ocupându-se de un spectru larg de membri, inclusiv antreprenori, clienți corporate și participanți din programele pe care le desfășurăm. Dacă ești „a people’s person” și crezi, la fel ca noi, că un astfel de rol este crucial pentru crearea unui mediu vibrant, colaborativ și productiv, te așteptăm la Hub să discutăm mai multe!

OFFICE MANAGER

Căutăm un Office Manager cu aptitudini foarte bune de comunicare și relaționare care să fie puntea de legătură dintre echipa noastră și oaspeții Hubului. Ne dorim alături de noi o persoană caldă, plăcută, care să lucreze cu echipa noastră în primirea oaspeților, gestionarea apelurilor si a corespondenței și să se implice în activități de suport pentru clienții noștri și pentru echipa Impact Hub, precum și în activități de gestionarea a spațiului.

CONTENT WRITER

Vino la Impact Hub și ajută-ne să ne menținem prezența online la cel mai înalt nivel! Suntem în căutarea unui content writer care să lucreze îndeaproape cu echipa noastră de Content, sprijinind-o în activitățile de planificare și implementare a conținutului. Vei fi responsabil/ă de website-urile și de newsletterele noastre și, bineînțeles, de blogul nostru. Dacă ai cunoștințe de SEO și ești prieten atât cu platforma WordPress, cât și cu platformele de email marketing, atunci de-abia așteptăm să te cunoaștem!

DIGITAL SPECIALIST

Vei fi gardianul canalelor digitale de comunicare ale Impact Hub și te vei asigura că urmărești eficiența rezultatelor. De la pagini de website, la setări de conturi până la analiză și raportare, reușești să faci magia care pune lucrurile în mișcare. 

Îți vei măsura succesul în primul rând în KPIs care indică creșterea nivelului de implicare a comunității: leaduri, înscrieri, click rate etc.

Vrei să faci parte din echipa Impact Hub Bucharest?

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu rolurile pentru care recrutăm.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.