Alătură-te echipei Impact Hub Bucharest

Antreprenoriat și inovare din 2012

Relevanți local, conectați global

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate din România, în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborativ, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu spații de cowork și comunități de business și antreprenoriat în peste 110 de locații de pe 5 continente.

FRONT DESK HOST
pentru spațiul de la Universitate

Misiunea ta va fi de a oferi o experiență memorabilă celor care interacționează cu recepția locației, ca și membrii ai comunității, participanți la evenimente sau furnizori.

Vei lucra alături de Location Manager, ca parte a diviziei de Spații, care are ca și indicator de performanță satisfacția clienților ce ne vizitează și loialitatea membrilor.
Responsabilitatea ta este de gestiona toate activitățile ce rulează prin recepție, ca și suport administrativ pentru membri, clienți vizitatori, furnizori și echipa ta de colegi. Activitățile cele mai curente sunt înregistrarea membrilor noi și procesul de onboarding.

COMMUNITY CATALYST
pentru divizia de programe

Suntem în căutarea unui Community Catalyst în echipa Impact Hub Bucharest care să găzduiască comunitatea de antreprenori și să fie conector pentru ei și rețeaua de mentori, investitori și oportunități din ecosistem.  Vei participa în programele de accelerare alături de antreprenori din industrii variate, vei construi parteneriate cu diverse organizații la nivel local și internațional, vei găzdui workshop-uri și evenimente dedicate antreprenorilor și vei fi persoana de contact pentru nevoile startup-urilor din comunitatea Impact Hub.

DIGITAL SPECIALIST

Vei fi gardianul canalelor digitale de comunicare ale Impact Hub și te vei asigura că urmărești eficiența rezultatelor. De la pagini de website, la setări de conturi până la analiză și raportare, reușești să faci magia care pune lucrurile în mișcare. 

Îți vei măsura succesul în primul rând în KPIs care indică creșterea nivelului de implicare a comunității: leaduri, înscrieri, click rate etc.

Vrei să faci parte din echipa Impact Hub Bucharest?

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu rolurile pentru care recrutăm.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.