Alătură-te echipei Impact Hub Bucharest

Antreprenoriat și inovare din 2012

Relevanți local, conectați global

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate din România, în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborativ, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu spații de cowork și comunități de business și antreprenoriat în peste 110 de locații de pe 5 continente.

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER
în echipa de antreprenoriat și inovare

Susținerea antreprenoriatului și a inovației este în ADN-ul nostru și fără ajutorul partenerilor ce ne-au fost alături în ultimii 10 ani, lucrurile s-ar fi mișcat mult mai greu. Alătură-te echipei Impact Hub dacă ești un profil motivat de provocări și pasionat de ecosistemul antreprenorial unde construim punți de susținere pe termen lung între mediul corporate și startupuri.

EU FUNDS PROGRAM MANAGER
în echipa de programe pentru antreprenori

În ultimii 5 ani, Impact Hub Bucharest a fost inițiator sau partener în proiecte precum: Startup Plus, Startup Diaspora Ro-Win, Erasmus + Creativebusiness.studio, Erasmus+ The Circle , Cosme – Enterprise Europe Network, EIT Food, iar în rețeaua globală Impact Hub ca parte din proiectul Liaise Better incubation, fiind implicat în parteneriate multistakeholder cu mai multe țări UE – Italia, Spania, Portugalia, Ungaria, Croația, Austria, Germania etc. 

Dacă ai cunoștințe și experiență pe proiecte Europene și nu numai, vei completa echipa de Programs Managers Impact Hub.

PROGRAM MANAGER
în echipa de programe pentru antreprenori

Căutăm un Program Manager care să lucreze în echipa de antreprenoriat și inovare a Impact Hub Bucharest, cu focus pe managementul, planificarea și implementarea programelor destinate antreprenorilor, dar și pe asigurarea unei experiențe relevante cu stakeholderii și rețeaua de mentori și specialiști a Impact Hub.

JUNIOR PROJECT MANAGER
în echipa de programe pentru antreprenori

Ne dorim să creștem o echipă de Project Managers cu experiență, de aceea suntem curioși să vedem noi talente dornice să învețe despre antreprenoriat, despre startupurile inovatoare din România și să contribuie la implementarea celor mai ambițioase proiecte dezvoltate de Impact Hub. Te numeri printre ambițioși?

DIGITAL SPECIALIST

Vei fi gardianul canalelor digitale de comunicare ale Impact Hub și te vei asigura că urmărești eficiența rezultatelor. De la pagini de website, la setări de conturi până la analiză și raportare, reușești să faci magia care pune lucrurile în mișcare. 

Îți vei măsura succesul în primul rând în KPIs care indică creșterea nivelului de implicare a comunității: leaduri, înscrieri, click rate etc.

COMMUNICATION COORDINATOR

Proiectele Impact Hub au un rol esențial în misiunea noastră de a susține antreprenorii, de aceea comunicarea lor este cheia. Coordonatorul de comunicare are rolul de a gestiona toate resursele și canalele de comunicare atât ale brandului Impact Hub Bucharest, cat și ale proiectelor în desfășurare.

Vei fi responsabil de imaginea și vocea Impact Hub, în echipa de comunicare, pentru proiectele antreprenoriale. Vei plănui, executa și implementa campanii de comunicare adaptate fiecărui canal, urmărind obiectivele specifice programelor antreprenoriale.

Vrei să faci parte din echipa Impact Hub Bucharest?

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu rolurile pentru care recrutăm.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.