Come as you are!

Impact Hub (re)Connect

De ce am lansat Impact Hub (re)Connect?

Chiar dacă ne cunoști de multă vreme sau acum interacționăm prima dată, e bine să știi că Impact Hub Bucharest este din 2012 un conector și un facilitator pentru experiențe de învățare, pentru inițiative cu impact pozitiv în societate. Suntem gazdă pentru antreprenori și inovatori, atât în spațiile de coworking și evenimente, dar și online. Impact Hub (re)Connect este felul nostru de a deschide pentru ecosistemul larg ceea ce am învățat ca gazde de comunități și ca facilitatori de conversații cu sens.

Ce este (re)Connect?

(re)Connect este modelul Impact Hub Bucharest de conectare, învățare, colaborare și co-creare pentru noi toți: antreprenori, startup-uri, companii mai mici sau mai mari, freelanceri și profesioniști, ONG-uri și instituții publice – pe scurt, oricine crede în puterea lui împreună.

În această perioadă, (re)Connect înseamnă atât evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta.

Urmează Live

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.