Programe pentru Startup-uri

Punctul tău de pornire
Pregătim noua generație de antreprenori
Accelerare și creștere sustenabilă pentru antreprenori

Vrei să lansezi un startup sau poate deja ai făcut primii pași și ai nevoie de sprijin pentru a crește? Am lucrat cu peste 1000 de startup-uri și antreprenori în cei peste 10 ani de activitate, așa că îți punem la dispoziție toate resursele care ai nevoie, te conectăm cu mentori și experți din industriile relevante pentru startup-ul tău și îți deschidem ușile către o lume întreagă de oportunități prin rețeaua internațională Impact Hub. Descoperă programele noastre și alege-l pe cel protivit ție.

Ce ne recomandă?
Suntem partenerul pe care îl cauți.

Am lucrat cu peste 1000 de startup-uri și antreprenori din industrii variate și le-am susținut fie să ajungă la modele de business validate de piață, fie să treacă la următorul nivel și să acceseze noi piețe.

Rezultatele startup-urilor cu care noi am lucrat
  • Rata de succes a startup-urilor după primul an 50% 50%
  • Startup-uri profitabile după primul an 38% 38%
Programe în desfășurare
Dezvoltăm în permanență noi programe de accelerare și incubare pentru a susține ecosistemul antreprenorial din România. Abonează-te la newsletter și fii primul care află oportunitățile.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Românii sunt antreprenori

Înscrierile în competiție sunt deschise până pe 12 noiembrie!

Toamna asta, evenimentul emblematic Startarium PitchDay revine în haine noi și se va desfășura sub o nouă identitate, „Românii sunt antreprenori”.

Românii sunt antreprenori este o competiție Startarium, inițiată de  Impact Hub Bucharest și ING Bank, susținută de  Pluxee. Prin noul concept susținem spiritul antreprenorial românesc, aducem competiția mai aproape de publicul larg și încurajăm cât mai mulți antreprenori și viitori antreprenori să se înscrie pentru șansa de a câștiga premii cumulate în valoare de 100.000 de Euro.

Programul CAPSULE – pentru tinere antreprenoare

Înscrierile au fost deschise până pe 30 august!

CAPSULE este un program european Erasmus+, organizat în România, Ungaria și Croația de către Impact Hub Bucharest, Impact Hub Budapest, Impact Hub Zagreb și Career Shift, care își propune să sprijine tinerele femei în dezvoltarea spiritul antreprenorial prin crearea unei comunități solide de învățare, sesiuni de mentorat, coaching și dezvoltare de competențe antreprenoriale.

Programul vizează tinere femei cu vârsta între 18 – 28 de ani care sunt interesate să-și dezvolte o afacere și sunt la începutul carierei profesionale. Sunt încurajate să aplice și cele ce lucrează deja la o idee de business sau au început o inițiativă antreprenorială.

Innovators for Children 2023

Înscrieri închise! | Contribuie la bunăstarea copiilor din România prin soluții scalabile cu impact pozitiv.

Dacă ești un startup sau antreprenor social și lucrezi la o soluție tehnologică dedicată îmbunătățirii vieții copiilor, e momentul să creezi impact!

Innovators for Children este un program de accelerare anual dedicat soluțiilor tehnologice care aduc un impact pozitiv pentru bunăstarea copiilor și a adolescenților, prin inovare scalabilă.

Aplică până pe 11 august și poți fi una dintre cele 10-15 soluții selectate pentru participarea în program.

Romania ClimAccelerator 2023

Înscrieri închise! | Cel mai complex accelerator din România pentru startupurile care creează un viitor mai verde prin inovație și tehnologie

Programul are la bază următorii piloni: vizibilitate și inspirație pentru soluții greentech, educație și know-how, oportunități de finanțare și pregătire pentru investiții, scalare, acces la o rețea de inovatori, parteneri și factori de decizie, dar și impact pe termen lung. 25 de soluții în 2 stadii diferite de dezvoltare sunt căutate pentru a face parte din program. Echipele selectate vor participa la workshop-uri de modelare de business, marketing, vânzări, management financiar, consultanță de business și pregătire pentru investiții, mentorat individual, sesiuni de pitching, peer sharing și evenimente internaționale.

Înscrierile au fost deschise până pe 28 iunie în categoria Early Stage și până pe 22 august în categoria MVP!

AmCham Sustainability Competition

Înscrieri închise | Urmărește calendarul programului!

Scopul programului de accelerare Amcham Sustainability Competition este să găsească startup-uri care să creeze soluții și afaceri inovatoare pentru a adresa provocări de sustenabilitate propuse de membri AmCham România: Coca-Cola HBC România, Cargill România, Microsoft România, Raiffeisen Bank, Stericycle România și Kimball Electronics România.

Descoperă provocările ediției 2023 ! Înscrierile au fost deschise până pe 26 iulie. 

Challenge Labs 2023 rezolvă provocările din sectorul agrifood!

Află câștigătorii ediției a treia!

Challenge Labs, programul de ideație care identifică și găsește posibile soluții la cele mai presante probleme ale industriei alimentare, lansează înscrierile pentru ediția 2023.

Scopul Challenge Labs este să reunească profesioniști din agrifood și domenii conexe care genereze soluții și afaceri inovatoare ce pot să răspundă provocărilor din sectorul agroalimentar selectate în acest an.

Empowering Women in Agrifood – EWA 2023

Training, mentorat și oportunități de conectare pentru antreprenoare din sectorul agroalimentar

EWA este programul dedicat antreprenoarelor și proiectelor create de acestea în domeniul agroalimentar. Dacă vei fi selectată în cadrul său, vei primi sprijin pentru accelerarea ideii sau afacerii tale, vei învăța cum să îți valorifici potențialul și care sunt noțiunile de business de care ai nevoie. În plus, vei avea acces la resurse și o comunitate care să te susțină în parcursul tău antreprenorial.

SoTecIn

EEN – Impact Hub Bucharest

Oportunități de internaționalizare pentru companiile din București-Ilfov și Muntenia

Dacă ești antreprenor și compania ta este înregistrată în București-Ilfov și Muntenia, poți accesa oportunități de scalare și consolidare a poziției tale în piață, prin intermediul proiectului PROSME, dezvoltat de Rețeaua europeană Enterprise Europe Network.

PROSME sprijină companiile mici și mijlocii (IMM-urile) să devină mai reziliente, sustenabile din punct de vedere economic, social și de mediu și să își crească potențialul de inovare, așa încât să fie competitive pe piețele regionale și globale.

Impact Hub Bucharest este partener in acest proiect, gestionat de un consorțiu de 14 organizații cu experiență vastă în sprijinirea antreprenorilor români și coordonat de Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov.

SoTecIn

SoTecIn Factory

Locul unde industria întâlnește inovarea tehnologică & socială și circularitatea

Pentru prevenirea crizei sociale și de mediu, e nevoie ca economia să fie transformată, iar industria europeană să devină mai rezilientă și mai sustenabilă. Acest lucru este posibil doar prin eforturi comune și conectarea furnizorilor din industrie și tehnologie la comunitatea inovatorilor sociali.

SoTecIn Factory este un mediu colaborativ care conectează industria cu societatea civilă și cu inovatorii sociali și care promovează o cultură a inovației sociale în întreprinderile europene. Proiectul este organizat de un consorțiu din care face parte și Impact Hub Bucharest, prin rețeaua globală Impact Hub. 

Înscrieri deschise pentru pilotul programului de training CASCADE

Susținere & know-how pentru IMM-urile care vor să dezvolte proiecte digitale pentru economia circulară

Proiectul CASCADE își propune să susțină IMM-urile care folosesc mediile digitale să dezvolte soluții inovatoare de economie circulară (de la platforme, la sharing economy sau product-as-a-service).

CASCADE include un program de training construit ca un incubator pentru proiecte digitale care adresează circularitatea. Acesta va avea 5 module, care pot fi accesate în mod gratuit în cadrul unui proiect pilot.

Oportunități de la EIT Food Hub România

Descoperă evenimentele și programele pentru antreprenorii agrifood!

Impact Hub Bucharest reprezintă EIT Food în România, în calitate de punct de contact pentru reprezentanții locali din sectorul agroalimentar.

Rolul Impact Hub Bucharest ca EIT Food Hub în România este de a sprijini inovatorii și antreprenorii, de a organiza training-uri și conferințe pentru studenți, antreprenori, instituții, companii sau centre de cercetare, de a facilita dezvoltarea ecosistemului agroalimentar.

Descoperă programele și oportunitățile curente EIT Food!

Programe și ediții anterioare

Startarium 4GOOD: Local Editions

10 bootcampuri locale în 10 orașe din România și Republica Moldova

Pentru organizații cu misiune socială, indiferent de forma lor juridică, care vor să crească și să exploreze noi căi de a face bine în comunitățile lor, folosind o perspectivă de dezvoltare de business.

În timpul bootcampului, organizațiile participante (ONG-uri, SRL-uri sau startupuri), au învățat să aplice procese și instrumente de business utile în orice proiect viitor de explorare și dezvoltare de produse sau servicii pentru comunitățile lor.  

Bootcamp-urile s-au desfășurat în 10 orașe din România și Republica Moldova: Buzău, Bacău, Brașov, București, Chișinău, Cluj-Napoca, Iași, Râmnicu-Vâlcea, Sibiu și Timișoara.

Black Sea ClimAccelerator 2022

Acceleratorul startupurilor verzi

Cel mai complex accelerator din România și Bulgaria pentru startupurile care creează un viitor mai verde prin inovație și tehnologie.

Programul oferă sprijin pentru accelerarea soluțiilor din 3 stadii diferite de dezvoltare, acces la know-how, o rețea de consultanți, mentori și investitori și o finanțare totală de 300.000 de euro – toate acestea pentru susținerea inovațiilor care contribuie la atingerea obiectivului de neutralitate climatică în Europa.

În categoria Easly Stage au fost selectați 16 participanți, despre care poți afla mai multe aici. În categoriile MVP și Growth au fost selectate 6, respectiv 10 startupuri, pe care le poți descoperi aici

Innovators for Children 2022

3 soluții inovatoare contribuie la wellbeing-ul copiilor

A patra ediție Innovators for Children a selectat 3 soluții cu potențial de creștere și impact la nivel de educație. Manuscrito, ONE Learning și Investory au fost selectate din cele 10 soluții finaliste pentru a doua etapă, care s-a desfășurat în 2022 și în cadrul căreia au avut parte de sesiuni de mentorat, sprijin în creșterea business-ului, o campanie media și de diverse opțiuni de training și consultanță, personalizate nevoilor lor.  

Innovators for Children ediția 4 este un program dezvoltat de Impact Hub Bucharest și Impact Hub Basel în parteneriat cu UiPath Foundation și susținut de BRD și Mastercard.

Challenge Labs 2022

Soluții pentru provocările industriei agrifood

Challenge Labs este programul de ideație care identifică și găsește posibile soluții pentru cele mai presante probleme ale industriei alimentare, cu ajutorul profesioniștilor din domeniu și din industriile complementare. Anul acesta, provocările propuse vizează două subiecte importante: reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin practici de agricultură sustenabilă și creșterea accesului la alimente sustenabile pentru consumatorii de vârstă medie (45-60 ani).

Startarium 4GOOD

Impact Accelerator

Un program de scalare pentru misiuni ambițioase de business. 4GOOD este deschis afacerilor și ONG-urilor care țin piept marilor provocări ale secolului XXI. Pe 15 martie, 10 din cele 27 de afaceri sociale selectate în prima etapă a programului Startarium 4GOOD au participat la Pitch Day, iar 4 afaceri sociale au trecut în etapa 2 a programului: OilRight, WWF Romania – WeWilder, Asociația Help Autism, Asociatia MagiCAMP.

Innovators for Children 2021

Descoperă retrospectiva ediției 3

Ajuns la a treia ediție, Innovators for Children 2021 este un program dezvoltat de Impact Hub Bucharest în parteneriat cu Fundația Botnar, Impact Hub Basel și Fundația Vodafone România. Din peste 150 de înscrieri în program, juriul a selectat 10 finaliști și 8 dintre ei au participat la evenimentul de pitching din septembrie.

Finaliștii ediției din 2021 sunt Dara, Fluxy și ProfAid Kit.

Empowering Women in Agrifood 2021

Eugenia Ana Bucur și Annamaria Kiss sunt câștigătoarele EWA 2021!

Pe 26 noiembrie, Impact Hub Bucharest și EIT Food au încheiat Empowering Women in Agrifood (EWA), un program dedicat femeilor antreprenor care au idei de afaceri în sectorul agroalimentar!

Eugenia Ana Bucur (Innovati Foods) și Annamaria Kiss (Anna’s Urban Garden) sunt câștigătoarele ediției 2021 a programului Empowering Women in Agrifood (EWA).

Black Sea ClimAccelerator 2021

300.0000 de euro pentru antreprenori cu soluții de eco-inovare

Black Sea ClimAccelerator este o școală de business, un accelerator de creștere, o platformă de conectare la investitori și o sursă de finanțare, în același timp. 

28 de startupuri din România au fost acceptate în cele 3 etape ale programului din 2021. Pe 9 decembrie 2021, startupurile din etapele 2 și 3 au susținut o serie de pitchuri în cadrul evenimentului final al programului, Demo Day. 

Climathon Bucharest 2021

Descoperă soluțiile câștigătoare

Climathon Bucharest s-a desfășurat în perioada 02-04 noiembrie și a fost un eveniment local care face parte din mișcarea globală Climathon.

În cadrul său, i-am adus laolaltă pe cei interesați de viitorul orașului și al planetei pentru a-i ajuta să-și ducă planurile eco și soluțiile pentru comunitate la un alt nivel.

Startarium Focus: Cum îmi validez produsul

1 problemă. 10 antreprenori. 10 mentori pentru a o rezolva.

Startarium Focus este o serie de programe de mentorat și peer-sharing, în cohorte online de câte 10 antreprenori + 10 mentori.

Fiecare ediție se concentrează pe o singură temă esențială în viața unei afaceri, iar fiecare pas este gândit să îți ofere “aha moments”, începând chiar cu procesul de înscriere.

Pe parcursul a 9 sesiuni, fiecare antreprenor va primi îndrumare, va împărtăși resurse, soluții și perspective în mai multe formate: mentorat 1-la-1, peer-sharing, group learning, retrospectivă, teorie și practică.

Challenge Labs 2021

Vezi care sunt soluțiile câștigătoare

Challenge Labs este programul de ideație care identifică și găsește posibile soluții pentru cele mai presante probleme ale industriei alimentare, cu ajutorul profesioniștilor din domeniu și din industriile complementare.

Programul este dezvoltat de EIT Food și Impact Hub Bucharest.

Timp de două săptămâni, participanții au fost implicați în workshopuri intensive, alături de alți inovatori și experți și au învățat să folosească metodologii diverse (service design și design thinking).

Cea mai bună soluție dezvoltată în cadrul programului a primit un premiu de 2000 de euro.

Înscrieri închise pentru The Circle

Pentru freelancers și antreprenori din România, Spania și Italia

Programul va susține 60 de participanți din toate cele 3 țări, în dezvoltarea a 3 tipuri de abilități: antreprenoriale, digitale și de gândire creativă în business; cu atenție specială pentru sustenabilitate, wellbeing și internaționalizare.

Activitățile au loc atât online cât și fizic, găzduite de fiecare partener: Impact Hub Bucharest și Zitec în România, Impact Hub Madrid în Spania și Matera Hub în Italia. The Circle este cofinanțat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

Empowering Women in Agrifood 2021

Eugenia Ana Bucur și Annamaria Kiss sunt câștigătoarele EWA 2021!

Pe 26 noiembrie, Impact Hub Bucharest și EIT Food au încheiat Empowering Women in Agrifood (EWA), un program dedicat femeilor antreprenor care au idei de afaceri în sectorul agroalimentar!

Eugenia Ana Bucur (Innovati Foods) și Annamaria Kiss (Anna’s Urban Garden) sunt câștigătoarele ediției 2021 a programului Empowering Women in Agrifood (EWA).

Empowering Women in Agrifood 2020

2 antreprenoare au câștigat 15.000

Pe 26 noiembrie Impact Hub Bucharest și EIT Food au încheiat Empowering Women in Agrifood (EWA), un program dedicat femeilor antreprenor care au idei de afaceri în sectorul agroalimentar!

Cosmina Dinu, fondatoarea Fermei de păsări pășunate a câștigat premiul cel mare de 10.000 de euro.

Ibolya Oprea, fondatoarea Reset, a câștigat premiul de 5.000 de euro.

Innovators for Children 2020

5 soluții tech au primit 101.000

La evenimentul de absolvire al programului Innovators for Children – ediția II – am aflat cum s-au dezvoltat cele 5 soluții finanțate în 2020 cu 101.000 euro. Pe 25 martie am discutat cu reprezentanții Brio, Peditel, AutismON, Emoface, KIDoc despre experiența lor în cadrul acceleratorului.

Changeneers 

Venomia este câștigătorul competiției Changeneers 2020

Dezvoltat împreună cu Samsung România, Changeneers își propune rezolvarea problemelor comunității prin tehnologie și caută startup-uri care dezvoltă soluții tech de impact.

Află mai multe despre program și înscrie-te în comunitatea Changeneers!

Food & Agri Tech Challenge

8 startup-uri revoluționează domeniul agrifood

Cum îți imaginezi viitorul când vine vorba de agricultură sau industria alimentară?

Care va fi rolul jucat de tehnologie și cum revoluționăm procesele actuale?

Descoperă cele 8 idei dezvoltate în pre-acceleratorul Food & Agri Tech Challenge!

Central European Startup Awards
Cele mai bune startup-uri tech

Lansat în 2014, Central European Startup Awards este una dintre cele mai importante competiții din regiune dedicate startup-urilor, organizată cu scopul de a inspira, de a sărbători, de a oferi recunoaștere și de a conecta diverși actori ai ecosistemului antreprenorial. Impact Hub Bucharest a fost timp de 4 ani partenerul național oficial al Central European Startup Awards.

Startarium – Pentru Antreprenori

o inițiativă Impact Hub și ING

Platforma completă pentru antreprenori la început de drum.

O inițiativă 100% privată, lansată în 2016 de Impact Hub Bucharest și ING, pentru a scala digital accesul la sprijin și educație antreprenorială: gratuit, oriunde, oricând, pentru oricine.

Cu deja peste 48.000 de membri înregistrați, Startarium este construit pe 4 piloni, meniți să ofere sprijin pe cele 4 verticalele ale creșterii antreprenoriale – know how, instrumente, o rețea de oameni și organizații la care poți apela și oportunități active de finanțare și dezvoltare.

Din 2020, comunitatea Startarium este susținută și de Zitec, noul partener tehnologic al platformei. 

Arhiva programelor Impact Hub

Climathon Bucharest [2019]

Pe 25 octombrie 2019, Impact Hub Bucharest a adus hackathon-ul destinat soluțiilor pentru schimbările climatice și la București, la inițiativa EIT Climate-KIC. Climathon este un eveniment dedicat schimbărilor climatice și a impactului asupra orașului și se va desfășura simultan în principalele orașe din lume, încercând să rezolve cele mai mari provocări într-un hackathon de 24 de ore.

Learn2Do4Entrepreneurship / Partener StartUp [2019]

Partener Startup este un proiect care susține dezvoltarea inițiativelor de business și a antreprenoriatului în nord-vest-ul României. Programul este dezvoltat împreună cu partenerii noștri, GEA Strategy & Consulting SA (Civitta Romania), Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca,  Transylvanian Furniture Cluster, AgroTransilvania Cluster, ARIES Transylvania și Universitatea din Oradea.

RO-WIN – Succes în România [2017-2020]

Împreună cu EDUCATIVA, Reviro și GEA Strategy & Consulting sprijinim românii care se întorc în țară și încep o afacere aici. Prin RO-WIN îți suntem alături în toate etapele dezvoltării businessului tău, atât prin finanțarea pe care o vei primi, dar și prin calitatea exceptională a serviciilor suport. Beneficiezi de 35 000 euro finanțare și, în plus, de servicii de mentorat și consiliere.

BEYOND Divides [2019-2020]

BEYOND Divides în România este dedicat celor care pot crea o schimbare în bine, care au idei și soluții pentru a îmbunătăți relația dintre urban și rural prin metode care aduc avantaje ambelor zone.

Creative Business Studio [2018-2019]

Creative Business Studio este programul care sprijină tineri antreprenori din 6 orașe europene să își lanseze propriile afaceri în industriile creative. În București și Cluj, 6 antreprenori au fost selectați pentru a participa la un bootcamp internațional la Madrid în iunie 2019. 

ReUse Hub [2018-2019]

ReUse Hub este programul inițiat de Impact Hub Bucharest și PepsiCo prin care schimbăm modul în care reciclăm în România. Startup-urile r-Create, Re-cycled  și EcoTree au obținut o finanțare în valoare totală de 50.000 de euro în cadrul programului.

Hubcelerator Food [2018]

Hubcelerator Food devine programul care susține antreprenorii inovatori din industria alimentară să evolueze de la idee la un model de afacere validat în piață.

Social Challenges Innovation Platform [2017-2018]

Impact Hub Bucharest este partener în cadrul proiectului Social Challenges Innovation Platform, o platformă online accesibilă la nivel european care urmărește facilitarea legăturii dintre organizațiile europene care se confruntă cu diferite probleme sociale și antreprenorii și inovatorii sociali care pot propune și implementa soluții reale și inovatoare.

Hubcelerator [2013 – 2017]

Hubcelerator este un program de accelerare dezvoltat de Impact Hub Bucharest începând cu 2013. De-a lungul celor 5 ediții, peste 1500 de potențiali clienți au fost abordați pentru validarea business-ului și s-au strâns 25.000 de euro prin 7 campanii de crowdfunding.

Impact Startup Factory [2016]
Impact Hub Bucharest în parteneriat cu Impact Hub Zürich a organizat acceleratorul Impact Startup Factory, cu scopul de a identifica și a sprijini acele idei de afaceri ale căror produse, servicii sau tehnologii aduc beneficii pentru planetă și comunități.
Made in Social [2016]
Made in Social a facilitat crearea unei platforme de comunicare și colaborare între companii și afacerile sociale prin stabilirea unor relații contractuale de tip social-to-business.
Impact Hub Scaling [2015]
Impact Hub Scaling a reunit 8 huburi din întreaga Europă [Amsterdam, Athens, Bucharest, London King’s Cross, Madrid, Milan, Stockholm & Vienna] cu un obiectiv comun: să ajute 100 de antreprenori sociali să scaleze și să își crească impactul social.
Plastic Fantastic Challenge [2015 – 2016]
Prima ediție Plastic Fantastic Challenge a fost inițiată de Enviu în parteneriat cu Impact Hub și a adunat 108 idei la nivel european, dintre care 16 din România. Trei români au intrat în cursa pentru un loc în finala Plastic Fantastic Challenge.
Social Impact Award [2012, 2013, 2014 & 2015]

Social Impact Award este un program regional, dedicat educației în inovare socială și o competiție de idei pentru tinerii care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv. Impact Hub Bucharest a organizat 4 ediții ale competiției în România în perioada 2012 – 2015.

Ce spun participanții
“Hubcelerator mi-a oferit toate instrumentele de care am avut nevoie pentru a construi un business, de la noțiuni de marketing la cele de financiar, legal și storytelling. M-a ajutat foarte mult.”

Sandra Hallal

Zuriell

“Prietenii de la Impact Hub spun despre participanți că sunt super eroi, dar eu cred că eroii sunt ei. Am găsit aici parteneri și mentori care m-au ajutat cu adevărat să îmi dezvolt startup-ul.”

Răzvan Chelu

Lemnia

“Impact Hub m-a ajutat să-mi clarific prioritățile și să fac alegerile potrivite cu cea mai mare ușurință. Mi-a dat o structură pe care să mă axez atunci când gândesc strategic. Aici mi-am conturat modelul de business și mi-am definit mai clar clienții.”

Nicoleta Chirica

Iutta

“Hub-ul a pus pe picioare o comunitate foarte faină și diversă de oameni care, pe lângă povești și recomandări pe aproape orice problemă, sunt un fel de first point of contact cu o zona de business care poate fi de interes pentru tine.”

Paul Călin

Wild Thing

“Ce am obținut a fost un alt mod mental, concentrat pe cele câteva task-uri critice la momentul prezent, am primit curajul să ies în piață și să validez produsul, să gândescmare, dar să fac pași mici și bine aleși. Am înțeles cum se conduce un startup.”

Rareș Sâmpăleanu

Transformo

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.