Programe pentru Startup-uri

Punctul tău de pornire
Pregătim noua generație de antreprenori
Accelerare și creștere sustenabilă pentru antreprenori

Vrei să lansezi un startup sau poate deja ai făcut primii pași și ai nevoie de sprijin pentru a crește? Am lucrat cu peste 650 de startup-uri în cei peste 9 ani de activitate, așa că îți punem la dispoziție toate resursele care ai nevoie, te conectăm cu mentori și experți din industriile relevante pentru startup-ul tău și îți deschidem ușile către o lume întreagă de oportunități prin rețeaua internațională Impact Hub. Descoperă programele noastre și alege-l pe cel protivit ție.

Ce ne recomandă?
Suntem partenerul pe care îl cauți.

Am lucrat cu peste 650 de startup-uri din industrii variate și le-am susținut fie să ajungă la modele de business validate de piață, fie să treacă la următorul nivel și să acceseze noi piețe.

Rezultatele startup-urilor cu care noi am lucrat
  • Rata de succes a startup-urilor după primul an 50% 50%
  • Startup-uri profitabile după primul an 38% 38%
Programe în desfășurare
Dezvoltăm în permanență noi programe de accelerare și incubare pentru a susține ecosistemul antreprenorial din România. Abonează-te la newsletter și fii primul care află oportunitățile.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Startarium 4GOOD: Impact Accelerator | 30.000€ și îndrumare ca să îți amplifici impactul social

Înscrieri închise | Program în curs de desfășurare

Un program de scalare pentru misiuni ambițioase de business. Aplică pentru 30.000 EUR și găsirea strategiei prin care îți vei crește exponențial impactul + îndrumare timp de 9 luni pentru a o transforma în realitate.

Deschis AFACERILOR și ONG-urilor care țin piept marilor provocări ale secolului XXI — din orice industrie, cu orice soluții, de la servicii cu impact social la produse care ne îmbunătățesc viitorul.

În octombrie aflăm ce startup-uri participă la Black Sea ClimAccelerator!

300.0000 de euro pentru antreprenori cu soluții de eco-inovare

42 de locuri sunt disponibile pentru startup-uri cu soluții de eco-inovare din România și Bulgaria, într-un program complex ce include: o finanțare de 300.000 euro, workshop-uri de modelare de business, marketing, vânzări, management financiar, consultanță de business și pregătire pentru investiții, mentorat individual, sesiuni de pitching, peer sharing, evenimente internaționale. Black Sea ClimAccelerator se află la prima ediție și este dezvoltat de un consorțiu format din Impact Hub Bucharest și The Climate Vertical din România și Innovation Starter din Bulgaria cu sprijinul EIT Climate KIC.

Empowering Women in Agrifood 2021

Pe 26 Noiembrie are loc Pitch Day.

Impact Hub Bucharest și EIT Food organizează cea de-a doua ediție a programului Empowering Women in Agrifood (EWA).

10 participante din România pot primi finanțare de până la 10.000 de euro.

Urmărește noutățile despre eveniment pe pagina programului.

3 soluții inovatoare în educație și sănătate trec în etapa a doua a programului Innovators for Children 2021

Urmărește evenimentul de desemnare a câștigătorilor!

Ajuns la a treia ediție, Innovators for Children 2021 este un program dezvoltat de Impact Hub Bucharest în parteneriat cu Fundația Botnar, Impact Hub Basel și Fundația Vodafone România.

Din peste 150 de înscrieri în program, juriul a selectat 10 finaliști și 8 dintre ei au participat la evenimentul de pitching din septembrie.

Vezi care sunt cele 3 proiecte care trec mai departe și cum își propun ele să aibă impact în viața copiilor și adolescenților din România cu ajutorul tehnologiei!

Oportunități de la EIT Food Hub România

Descoperă oportunitățile

Impact Hub Bucharest reprezintă EIT Food în România, în calitate de punct de contact pentru reprezentanții locali din sectorul agroalimentar.

Rolul Impact Hub Bucharest ca EIT Food Hub în România este de a sprijini inovatorii și antreprenorii, de a organiza training-uri și conferințe pentru studenți, antreprenori, instituții, companii sau centre de cercetare, de a facilita dezvoltarea ecosistemului agroalimentar.

Descoperă programele și oportunitățile curente EIT Food!

Programe și ediții anterioare

Empowering Women in Agrifood 2020

2 antreprenoare au câștigat 15.000

Pe 26 noiembrie Impact Hub Bucharest și EIT Food au încheiat Empowering Women in Agrifood (EWA), un program dedicat femeilor antreprenor care au idei de afaceri în sectorul agroalimentar!

Cosmina Dinu, fondatoarea Fermei de păsări pășunate a câștigat premiul cel mare de 10.000 de euro.

Ibolya Oprea, fondatoarea Reset, a câștigat premiul de 5.000 de euro.

Innovators for Children 2020

5 soluții tech au primit 101.000

La evenimentul de absolvire al programului Innovators for Children – ediția II – am aflat cum s-au dezvoltat cele 5 soluții finanțate în 2020 cu 101.000 euro. Pe 25 martie am discutat cu reprezentanții Brio, Peditel, AutismON, Emoface, KIDoc despre experiența lor în cadrul acceleratorului.

Changeneers 

Venomia este câștigătorul competiției Changeneers 2020

Dezvoltat împreună cu Samsung România, Changeneers își propune rezolvarea problemelor comunității prin tehnologie și caută startup-uri care dezvoltă soluții tech de impact.

Află mai multe despre program și înscrie-te în comunitatea Changeneers!

Food & Agri Tech Challenge

8 startup-uri revoluționează domeniul agrifood

Cum îți imaginezi viitorul când vine vorba de agricultură sau industria alimentară?

Care va fi rolul jucat de tehnologie și cum revoluționăm procesele actuale?

Descoperă cele 8 idei dezvoltate în pre-acceleratorul Food & Agri Tech Challenge!

Learn2Do4Entrepreneurship / Partener StartUp

Vezi anunțul pentru Cerere Ofertă Consumabile

Partener Startup este un proiect care susține dezvoltarea inițiativelor de business și a antreprenoriatului în nord-vest-ul României.

Împreună cu partenerii noștri, GEA Strategy & Consulting SA (Civitta Romania), Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca,  Transylvanian Furniture Cluster, AgroTransilvania Cluster, ARIES Transylvania și Universitatea din Oradea, susținem antreprenorii să crească prin cursuri de antreprenoriat, competiție de planuri de business cu 36.000 euro pentru finațarea celor mai bune 49 planuri de business, internship și mentorship.

Climathon Bucharest

Vezi câștigătorii la CLIMATHON BUCHAREST 2019

Pe 25 octombrie Impact Hub Bucharest aduce hackathon-ul destinat soluțiilor pentru schimbările climatice și la București, la inițiativa EIT Climate-KIC.

Din 30 de participanții juriul a ales 2 echipe câștigătoare pentru cele 2 provocări: Acoperișul Verde și Agora.

Climathon este un eveniment dedicat schimbărilor climatice și a impactului asupra orașului și se va desfășura simultan în principalele orașe din lume, încercând să rezolve cele mai mari provocări într-un hackathon de 24 de ore.

Central European Startup Awards
Cele mai bune startup-uri tech

Lansat în 2014, Central European Startup Awards este una dintre cele mai importante competiții din regiune dedicate startup-urilor, organizată cu scopul de a inspira, de a sărbători, de a oferi recunoaștere și de a conecta diverși actori ai ecosistemului antreprenorial. Impact Hub Bucharest a fost timp de 4 ani partenerul național oficial al Central European Startup Awards.

Startarium – Pentru Antreprenori

o inițiativă Impact Hub și ING

Platforma completă pentru antreprenori la început de drum.

O inițiativă 100% privată, lansată în 2016 de Impact Hub Bucharest și ING, pentru a scala digital accesul la sprijin și educație antreprenorială: gratuit, oriunde, oricând, pentru oricine.

Cu deja peste 48.000 de membri înregistrați, Startarium este construit pe 4 piloni, meniți să ofere sprijin pe cele 4 verticalele ale creșterii antreprenoriale – know how, instrumente, o rețea de oameni și organizații la care poți apela și oportunități active de finanțare și dezvoltare.

Din 2020, comunitatea Startarium este susținută și de Zitec, noul partener tehnologic al platformei. 

Arhiva programelor Impact Hub

RO-WIN – Succes în România [2017-2020]

Împreună cu EDUCATIVA, Reviro și GEA Strategy & Consulting sprijinim românii care se întorc în țară și încep o afacere aici. Prin RO-WIN îți suntem alături în toate etapele dezvoltării businessului tău, atât prin finanțarea pe care o vei primi, dar și prin calitatea exceptională a serviciilor suport. Beneficiezi de 35 000 euro finanțare și, în plus, de servicii de mentorat și consiliere.

BEYOND Divides [2019-2020]

BEYOND Divides în România este dedicat celor care pot crea o schimbare în bine, care au idei și soluții pentru a îmbunătăți relația dintre urban și rural prin metode care aduc avantaje ambelor zone.

Creative Business Studio [2018-2019]

Creative Business Studio este programul care sprijină tineri antreprenori din 6 orașe europene să își lanseze propriile afaceri în industriile creative. În București și Cluj, 6 antreprenori au fost selectați pentru a participa la un bootcamp internațional la Madrid în iunie 2019. 

ReUse Hub [2018-2019]

ReUse Hub este programul inițiat de Impact Hub Bucharest și PepsiCo prin care schimbăm modul în care reciclăm în România. Startup-urile r-Create, Re-cycled  și EcoTree au obținut o finanțare în valoare totală de 50.000 de euro în cadrul programului.

Hubcelerator Food [2018]

Hubcelerator Food devine programul care susține antreprenorii inovatori din industria alimentară să evolueze de la idee la un model de afacere validat în piață.

Social Challenges Innovation Platform [2017-2018]

Impact Hub Bucharest este partener în cadrul proiectului Social Challenges Innovation Platform, o platformă online accesibilă la nivel european care urmărește facilitarea legăturii dintre organizațiile europene care se confruntă cu diferite probleme sociale și antreprenorii și inovatorii sociali care pot propune și implementa soluții reale și inovatoare.

Hubcelerator [2013 – 2017]

Hubcelerator este un program de accelerare dezvoltat de Impact Hub Bucharest începând cu 2013. De-a lungul celor 5 ediții, peste 1500 de potențiali clienți au fost abordați pentru validarea business-ului și s-au strâns 25.000 de euro prin 7 campanii de crowdfunding.

Impact Startup Factory [2016]
Impact Hub Bucharest în parteneriat cu Impact Hub Zürich a organizat acceleratorul Impact Startup Factory, cu scopul de a identifica și a sprijini acele idei de afaceri ale căror produse, servicii sau tehnologii aduc beneficii pentru planetă și comunități.
Made in Social [2016]
Made in Social a facilitat crearea unei platforme de comunicare și colaborare între companii și afacerile sociale prin stabilirea unor relații contractuale de tip social-to-business.
Impact Hub Scaling [2015]
Impact Hub Scaling a reunit 8 huburi din întreaga Europă [Amsterdam, Athens, Bucharest, London King’s Cross, Madrid, Milan, Stockholm & Vienna] cu un obiectiv comun: să ajute 100 de antreprenori sociali să scaleze și să își crească impactul social.
Plastic Fantastic Challenge [2015 – 2016]
Prima ediție Plastic Fantastic Challenge a fost inițiată de Enviu în parteneriat cu Impact Hub și a adunat 108 idei la nivel european, dintre care 16 din România. Trei români au intrat în cursa pentru un loc în finala Plastic Fantastic Challenge.
Social Impact Award [2012, 2013, 2014 & 2015]
Social Impact Award este un program regional, dedicat educației în inovare socială și o competiție de idei pentru tinerii care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv. Impact Hub Bucharest a organizat 4 ediții ale competiției în România în perioada 2012 – 2015.
Ce spun participanții
“Hubcelerator mi-a oferit toate instrumentele de care am avut nevoie pentru a construi un business, de la noțiuni de marketing la cele de financiar, legal și storytelling. M-a ajutat foarte mult.”

Sandra Hallal

Zuriell

“Prietenii de la Impact Hub spun despre participanți că sunt super eroi, dar eu cred că eroii sunt ei. Am găsit aici parteneri și mentori care m-au ajutat cu adevărat să îmi dezvolt startup-ul.”

Răzvan Chelu

Lemnia

“Impact Hub m-a ajutat să-mi clarific prioritățile și să fac alegerile potrivite cu cea mai mare ușurință. Mi-a dat o structură pe care să mă axez atunci când gândesc strategic. Aici mi-am conturat modelul de business și mi-am definit mai clar clienții.”

Nicoleta Chirica

Iutta

“Hub-ul a pus pe picioare o comunitate foarte faină și diversă de oameni care, pe lângă povești și recomandări pe aproape orice problemă, sunt un fel de first point of contact cu o zona de business care poate fi de interes pentru tine.”

Paul Călin

Wild Thing

“Ce am obținut a fost un alt mod mental, concentrat pe cele câteva task-uri critice la momentul prezent, am primit curajul să ies în piață și să validez produsul, să gândescmare, dar să fac pași mici și bine aleși. Am înțeles cum se conduce un startup.”

Rareș Sâmpăleanu

Transformo

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.