Programe pentru Startup-uri

Punctul tău de pornire
Pregătim noua generație de antreprenori
Accelerare și creștere sustenabilă pentru antreprenori
Vrei să lansezi un startup sau poate deja ai făcut primii pași și ai nevoie de sprijin pentru a crește? Am lucrat cu aproape 400 de startup-uri în cei peste 6 ani de activitate, așa că îți punem la dispoziție toate resursele care ai nevoie, te conectăm cu mentori și experți din industriile relevante pentru startup-ul tău și îți deschidem ușile către o lume întreagă de oportunități prin rețeaua internațională Impact Hub. Descoperă programele noastre și alege-l pe cel protivit ție.

Innovators for Children

Schimbăm viitorul copiilor prin inovație

Innovators for Children este un accelerator dedicat soluțiilor care aduc un impact pozitiv în sănătatea și wellbeing-ul copiiilor și al adolescenților, prin inovare scalabilă.

Căutăm startup-uri sau alte inițiative antreprenoriale în stadiu de prototip sau cu vechime de maximum 1 an cu soluții disponibile comercial pe piață la data finalizarii perioadei de înscriere.

Programe în desfășurare
Dezvoltăm în permanență noi programe de accelerare și incubare pentru a susține ecosistemul antreprenorial din România. Abonează-te la newsletter și fii primul care află oportunitățile.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Creative Business Studio

Linia de start pentru antreprenorii creativi

Creative Business Studio este programul care sprijină tineri antreprenori din 6 orașe europene să își lanseze propriile afaceri în industriile creative. Dincolo de programa pe care o propune, misiunea proiectului este să aducă împreună talentul tinerilor antreprenori, instrumente de business și susținere în a obține finanțare prin crowdfunding, pentru a construi un ecosistem interconectat.

ReUse Hub
Pregătim lumea pentru viitor
Acolo unde se termină viața unui produs, începe business-ul tău. ReUse Hub este programul inițiat de Impact Hub Bucharest și PepsiCo prin care schimbăm modul în care reciclăm în România. Oferim toate resursele necesare antreprenorilor cu viziune și soluții pentru a recicla mai mult și mai eficient. Te ajutăm să dovedești că inovația ta funcționează.
Ro Win
Succes în România
Împreună cu EDUCATIVA, Reviro și GEA Strategy & Consulting sprijinim românii care se întorc în țară și încep o afacere aici. Îți suntem alături în toate etapele dezvoltării businessului tău, atât prin finanțarea pe care o vei primi, dar și prin calitatea exceptională a serviciilor suport. Beneficiezi de 35 000 euro finanțare și, în plus, de servicii de mentorat și consiliere.
Changeneers
Comunitatea pentru tehnologie cu impact
Dezvoltat împreună cu Samsung România, Changeneers își propune rezolvarea problemelor comunității prin tehnologie și include 4 elemente cheie: comunitate, makerspace, academia de practică, competiția pentru startup-uri tech. Aducem la un loc problemele importante și oameni cu soluții ce pot deveni realitate.
Social Challenges Innovation Platform
Soluții sustenabile pentru viitor
Impact Hub Bucharest este partener în cadrul proiectului Social Challenges Innovation Platform, o platformă online accesibilă la nivel european care urmărește facilitarea legăturii dintre organizațiile europene care se confruntă cu diferite probleme sociale și antreprenorii și inovatorii sociali care pot propune și implementa soluții reale și inovatoare.
Central European Startup Awards
Cele mai bune startup-uri tech
Lansat în 2014, Central European Startup Awards este una dintre cele mai importante competiții din regiune dedicate startup-urilor, organizată cu scopul de a inspira, de a sărbători, de a oferi recunoaștere și de a conecta diverși actori ai ecosistemului antreprenorial. Impact Hub Bucharest este partenerul național oficial al Central European Startup Awards.
Startarium – Orașul Antreprenorilor
o inițiativă Impact Hub și ING
Startarium este cea mai complexă platformă pentru antreprenori la început de drum. Lansat în 2016 sub umbrela metaforei “Orașul Antreprenorilor”, Startarium oferă acces la toate resursele necesare pentru a lansa și a crește o afacere de succes. Platforma este construită pe 3 piloni – învățare, testare și finanțare – în mai multe module funcționale: instrumente de business, cursuri video, webinarii, interviuri cu fondatori, platformă de crowdfunding, mentorat, consultanță și competiție de pitching.
Ce ne recomandă?
Suntem partenerul pe care îl cauți.
Am lucrat cu peste 200 de startup-uri din industrii variate și le-am susținut fie să ajungă la modele de business validate de piață, fie să treacă la următorul nivel și să acceseze noi piețe.
Rezultatele startup-urilor cu care noi am lucrat
  • Rata de succes a startup-urilor după primul an 50% 50%
  • Startup-uri profitabile după primul an 38% 38%
Arhiva programelor Impact Hub

Hubcelerator Food [2018]

Hubcelerator Food devine programul care susține antreprenorii inovatori din industria alimentară să evolueze de la idee la un model de afacere validat în piață.

Hubcelerator [2013 – 2017]

Hubcelerator este un program de accelerare dezvoltat de Impact Hub Bucharest începând cu 2013. De-a lungul celor 5 ediții, peste 1500 de potențiali clienți au fost abordați pentru validarea business-ului și s-au strâns 25.000 de euro prin 7 campanii de crowdfunding.

Impact Startup Factory [2016]
Impact Hub Bucharest în parteneriat cu Impact Hub Zürich a organizat acceleratorul Impact Startup Factory, cu scopul de a identifica și a sprijini acele idei de afaceri ale căror produse, servicii sau tehnologii aduc beneficii pentru planetă și comunități.
Made in Social [2016]
Made in Social a facilitat crearea unei platforme de comunicare și colaborare între companii și afacerile sociale prin stabilirea unor relații contractuale de tip social-to-business.
Impact Hub Scaling [2015]
Impact Hub Scaling a reunit 8 huburi din întreaga Europă [Amsterdam, Athens, Bucharest, London King’s Cross, Madrid, Milan, Stockholm & Vienna] cu un obiectiv comun: să ajute 100 de antreprenori sociali să scaleze și să își crească impactul social.
Plastic Fantastic Challenge [2015 – 2016]
Prima ediție Plastic Fantastic Challenge a fost inițiată de Enviu în parteneriat cu Impact Hub și a adunat 108 idei la nivel european, dintre care 16 din România. Trei români au intrat în cursa pentru un loc în finala Plastic Fantastic Challenge.
Social Impact Award [2012, 2013, 2014 & 2015]
Social Impact Award este un program regional, dedicat educației în inovare socială și o competiție de idei pentru tinerii care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv. Impact Hub Bucharest a organizat 4 ediții ale competiției în România în perioada 2012 – 2015.
Ce spun participanții
“Hubcelerator mi-a oferit toate instrumentele de care am avut nevoie pentru a construi un business, de la noțiuni de marketing la cele de financiar, legal și storytelling. M-a ajutat foarte mult.”

Sandra Hallal

Zuriell

“Prietenii de la Impact Hub spun despre participanți că sunt super eroi, dar eu cred că eroii sunt ei. Am găsit aici parteneri și mentori care m-au ajutat cu adevărat să îmi dezvolt startup-ul.”

Răzvan Chelu

Lemnia

“Impact Hub m-a ajutat să-mi clarific prioritățile și să fac alegerile potrivite cu cea mai mare ușurință. Mi-a dat o structură pe care să mă axez atunci când gândesc strategic. Aici mi-am conturat modelul de business și mi-am definit mai clar clienții.”

Nicoleta Chirica

Iutta

“Hub-ul a pus pe picioare o comunitate foarte faină și diversă de oameni care, pe lângă povești și recomandări pe aproape orice problemă, sunt un fel de first point of contact cu o zona de business care poate fi de interes pentru tine.”

Paul Călin

Wild Thing

“Ce am obținut a fost un alt mod mental, concentrat pe cele câteva task-uri critice la momentul prezent, am primit curajul să ies în piață și să validez produsul, să gândescmare, dar să fac pași mici și bine aleși. Am înțeles cum se conduce un startup.”

Rareș Sâmpăleanu

Transformo

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.