Impact Hub în presă

Hai să ne cunoaștem

Peste 10 ani de antreprenoriat și inovare

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale de peste 16.000 de membri în peste 100 de locații din întreaga lume.

Teme editoriale: #antreprenoriat #inovare #startup-uri #freelanceri #colaborare #coworking #finanțare #impactsocial

Boiler plate

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 3.000 de membri în București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Co-fondatori

Vlad Craioveanu are peste 14 ani de experiență în business development, a fost partener pentru Business Models Inc în România, unde a livrat workshop-uri alături de corporații, ONG-uri și startup-uri. Se numără printre AIESEC Alumni adepți ai schimbărilor pozitive în societate prin colaborare și schimburi de idei, și a fost ales ca și participant în prestigiosul program YTILI – Young Transatlantic Innovative Leadership Initiative.

Oana Craioveanu are peste 18 ani de experiență în project management, este mentor pentru startup-urile susținute de Impact Hub și este co-inițiatoarea conferinței internaționale Innoteque. Se numără printre participanții renumitului program Aspen Young Leaders 2012.

“Huburile încearcă să-şi facă loc pe lângă birourile clasice. Start-up-urile sunt primii clienţi pentru spaţiile de co-working”


Ziarul Financiar

“Impact Hub Bucharest, prima organizatie din Romania care a introdus conceptul de spatiu colaborativ pentru antreprenori si freelanceri.”


Revista Biz

“Co-working, un concept care a luat avant in piata imobiliara din Capitala in 2018. Care sunt principalii operatori de spatii de birouri flexibile.”


Wall Street

“La Impact Hub, unul dintre cele mai cunoscute spații de coworking din România și printre primele construite, este o atmosferă diferită față de seriozitatea impusă de o clădire de birouri clasice.”


Forbes

“Un oraș start-up friendly este un oraș în care există un mediu universitar puternic, un oraș în care companii mari își păstrează sediile principale, un oraș în care autoritatea creează infrastructura.”


start-up.ro

“Cinci organizații care au propus soluții de impact pentru provocările încărcate pe platforma Social Challenges Innovation Platform au câștigat finanțare de câte 30.000 de euro fiecare și mentorat timp de 6 luni din partea Impact Hub Bucharest.”


Startup Cafe

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.