Impact Hub în presă

Hai să ne cunoaștem

Peste 6 ani de antreprenoriat și inovare

Oportunități editoriale: Oana Groza, Coordonator Comunicare [email]

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale de peste 15.000 de membri în peste 100 de locații din înreaga lume.

Teme editoriale: #antreprenoriat #inovare #startup-uri #freelanceri #colaborare #coworking #finanțare #impactsocial

Impact Hub Bucharest

Boiler plate

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale. Vei găsi aici spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.

Oana Craioveanu
Cofondator & CEO

Oana Craioveanu este CEO și cofondatoarea Impact Hub Bucharest, primul spațiu de co-working deschis în România, în 2012. Impact Hub Bucharest susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding.

Oana are peste 18 ani de experiență în project management, este mentor pentru startup-urile susținute de Impact Hub și este co-inițiatoarea conferinței internaționale Innoteque. Se numără printre participanții renumitului program Aspen Young Leaders 2012.

“Huburile încearcă să-şi facă loc pe lângă birourile clasice. Start-up-urile sunt primii clienţi pentru spaţiile de co-working”


Ziarul Financiar

“Impact Hub Bucharest, prima organizatie din Romania care a introdus conceptul de spatiu colaborativ pentru antreprenori si freelanceri.”


Revista Biz

“Co-working, un concept care a luat avant in piata imobiliara din Capitala in 2018. Care sunt principalii operatori de spatii de birouri flexibile.”


Wall Street

“La Impact Hub, unul dintre cele mai cunoscute spații de coworking din România și printre primele construite, este o atmosferă diferită față de seriozitatea impusă de o clădire de birouri clasice.”


Forbes

“Un oraș start-up friendly este un oraș în care există un mediu universitar puternic, un oraș în care companii mari își păstrează sediile principale, un oraș în care autoritatea creează infrastructura.”


start-up.ro

“Cinci organizații care au propus soluții de impact pentru provocările încărcate pe platforma Social Challenges Innovation Platform au câștigat finanțare de câte 30.000 de euro fiecare și mentorat timp de 6 luni din partea Impact Hub Bucharest.”


Startup Cafe

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.