Ecosistemul care susține inovația

De 11 ani, la Impact Hub Bucharest construim comunități pentru impact.

În tot ce am construit în acești ani, am avut alături de noi antreprenori și parteneri care împărtășesc aceeași viziune, care cred în puterea lui ‘O să încep de azi’.

Pentru și alături de ei, am dezvoltat programe și evenimente care vizează industrii diverse și adresează cele mai presante provocări ale acestora – de la antreprenoriat verde, la agricultură, educație sau antreprenoriat social în general. Toate împărtășesc același scop: sprijină antreprenorii care schimbă lumea proiect cu proiect, îi ajută să își păstreze curajul și le dau energia de care au nevoie să acționeze aici și acum.

Cum susține Impact Hub ecosistemul de startupuri de 11 ani

Programe pentru antreprenori

Pentru antreprenoriat general sau nișe: antreprenoriat verde, agrifood, antreprenoriat social 

Startupuri participante

Antreprenori și reprezentanți ai ecosistemului implicați în programele și evenimentele noastre

Acces la finanțare pentru startupuri

Oferită startupurilor din programele și evenimentele noastre

Evenimente & conferințe

Concentrate pe inovație, antreprenoriat, sustenabilitate, schimbări sociale și provocările prezentului

Premii & distincții pentru contribuție

Recunoașterea contribuției noastre la dezvoltarea ecosistemului

Cum facem lucrurile?

Construim azi pentru mâine

 

Suntem conștienți de impactul incredibil generat de comunitățile diverse, în care stakeholderi diferiți se aliază pentru un scop comun. Este busola care ne ghidează ca organizație și rețea internațională.

Creăm de la zero formatele potrivite pentru fiecare inițiativă

Identificăm și dezvoltăm cele mai potrivite formate pentru nevoile companiilor cu care lucrăm: de la hackathoane, la acceleratoare sau incubatoare.

Suntem agili și conectați la realitatea ecosistemului local și regional

Evaluăm periodic nevoile antreprenorilor și companiilor locale și suntem la curent cu trendurile din industrie.

Conectăm resurse și valorificăm expertiza rețelei noastre

Creăm programe customizate și ne folosim constant de expertiza mentorilor și know-how-ul sponsorilor.

Care sunt inițiativele în care te poți implica?

O inițiativă Impact Hub și ING România, Startarium este cea mai complexă platformă de comunicare, construită pe 4 piloni, meniți să ofere sprijin pe cele 4 verticalele ale creșterii antreprenoriale – know how, instrumente, o rețea de oameni și organizații la care poți apela și oportunități active de finanțare și dezvoltare.

Cu peste 850.000 de utilizatori în platformă, peste 1300 de materiale și cursuri și o rețea de 160 de mentori, Startarium oferă acces gratuit antreprenorilor la început de drum.

Cel mai complex accelerator de mediu și sustenabilitate din România pentru startupurile care prin inovație și tehnologie pot crea un viitor mai verde.

Programul este organizat cu sprijinul EIT Climate-KIC de Impact Hub Bucharest și partenerii principali Raiffeisen Bank Româniași OMV Petrom.

În cele 2 ediții desfășurate, am lucrat cu 60 de startupuri și am oferit acces la finanțare în valoare de 400.000 de euro.

Innovators for Children este un accelerator anual dedicat soluțiilor tehnologice care aduc un impact pozitiv pentru bunăstarea copiilor și a adolescenților, prin inovare scalabilă.

În ultimele 4 ediții am lucrat cu 44 de startupuri și am susținut 15 dintre ele cu finanțare în valoare de 215.000 de euro de la parteneri precum Fundația Botnar, Fundația Vodafone România, Fundația UiPath, BRD și Mastercard.

EWA este programul dedicat antreprenoarelor și proiectelor create de acestea în domeniul agroalimentar. Obiectivul EWA este de a motiva femeile antreprenor aflate într-o etapă incipientă să-și valorifice puterea, să le echipeze cu încrederea, cunoștințele și comunitatea adecvate pentru a începe și a dezvolta cu succes afaceri durabile.

O inițiativă EIT Food, programul EWA a fost organizat în 2 ediții de Impact Hub Bucharest și a oferit finanțare de 30.000 de euro pentru 4 din cele 20 de antreprenoare participante.

Harta proiectelor Impact Hub în ultimii 11 ani

Citește mai multe despre ele

Descarcă raportul de activitate Impact Hub de 10 ani!
Implică-te într-un proiect!
  • Dacă compania din care faci parte vrea să ni se alăture, scrie-ne la incubation@impacthub.ro
  • Dacă ești curios despre programele pe care le-am organizat până acum, aruncă o privire aici!
Partenerii care ne-au stat alături
Cu o comunitate amplă și expertiză pe câteva dintre cele mai importante verticale de business (mediu & climă, agrifood, impact social), susținem antreprenoriatul și inovarea încă din 2012. Însă n-am putea să facem acest lucru fără partenerii și sponsorii care ni se alătură pe parcurs, program după program.
Companiile care susțin proiectele antreprenoriale
Instituțiile publice naționale și internaționale și proiecte sprijinite de Uniunea Europeană
Ne bucurăm să fim alături de tine
Vlad & Oana Craioveanu, Co-fondatori

Din perspectiva antreprenorială, rolul nostru este să găsim întotdeauna soluțiile optime pentru ca proiectele tale să prindă viață.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.