Mentoratul Impact Hub

Punctul tău de pornire

Pregătim noua generație de antreprenori

Accelerare și creștere sustenabilă pentru antreprenori

Vrei să lansezi un startup sau poate deja ai făcut primii pași și ai nevoie de sprijin pentru a crește? Am lucrat cu peste 200 de startup-uri în cei 6 ani de activitate, așa că îți putem pune la dispoziție toate resursele care ai nevoie, te conectăm cu mentori și experți din industrii variate și îți deschidem ușile către rețeaua internațională Impact Hub în cadrul acceleratoarelor pe care le dezvoltăm. Hai să ne cunoaștem!

Aplică pentru un mentor

Oportunități active

Ai la dispoziție în platforma Startarium peste 50 de mentori care să-ți călăuzească pașii pe drumul către o afacere de succes.Tu completezi formularul, noi primim solicitarea ta și în funcție de disponibilitatea mentorului și domeniul de expertiză te vom anunța dacă ai fost acceptat de către mentor..

Oportunități active

Dezvoltăm în permanență programe de accelerare și incubare pentru a susține ecosistemul antreprenorial din România.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.