Antreprenoriat feminin în agrifood | Găsește-ți inspirația!

21 septembrie 2021, 16:00, online

Provocările dezvoltării unei afaceri în agricultură sunt complexe, iar proiectele de succes devin adevărate surse de inspirație pentru antreprenorii aspiranți. Iar ele devin și mai valoroase atunci când fondatorul lucrează la ideea sa în paralel cu o slujbă full-time sau când face tranziția către a fi antreprenor cu normă întreagă.

Pentru antreprenoarele din domeniu, drumul de la idee la afacere nu este mereu linear. Dacă și tu cauți inspirație și curaj pentru a începe o afacere în domeniul agroalimentar alătură-te evenimentului parte din programul Empowering Women in Agrifood!

În cadrul Antreprenoriat feminin în agrifood | Găsește-ți inspirația! vei descoperi, alături de invitatele noastre:

 • Cum îți găsești inspirația și ambiția să pornești pe drumul antreprenoriatului în agrifood?
 • Ce înseamnă și de ce ai nevoie că să începi o afacere ca femeie în Romania?
 • Care au fost și sunt cele mai mari provocări când vine vorba de antreprenoriat în agrifood?
 • Cum jonglezi cu mai multe roluri sau dimpotrivă, îți faci curaj să renunți la ele?

Urmărește înregistrarea evenimentului

Speakeri

Cosmina Dinu

Co-Fondator Ferma de pasări pășunate si ROMO

Dana Lupșa

Fondator Brand Alchemist

Melania Cozea

Co-fondator Aromela BIO

Despre speakeri

 • Cosmina Dinu– Co-Fondator Ferma de pasări pășunate si ROMO. Cosmina este câștigătoarea EWA 2020, un spirit puternic care a luat inițiativă în plina pandemie, și-a luat inima în dinți și a pornit pe calea antreprenoriatului în agrifood
 • Dana Lupșa – Fondator Brand Alchemist. Dana, lector doctor în management de 14 ani și antreprenor prin definiție, îi place să spună despre sine că este „campioana motivării” femeilor pe care le inspira și ajuta să își construiască propriul brand.
 • Melania Cozea – Fondator Aromela Bio. Melania este femeia din spatele Aromela Bio, o plantație ecologică de soc, aronia și lavandă ce duce cu brio la îndeplinire visul ivit acum ceva ani de a face ceea ce îi place in paralel cu un job într-o poziție de conducere.

  Agenda evenimentului

  16:00 – 16:15 | Intro

  16:15 – 16:50 | Povești și inspirație împreună cu invitatele

  16:50 – 17:00 | Q&A

  17:00 – 17:15 | Closing

  Despre EWA – Empowering Women in Agrifood

  EWA este programul dedicat antreprenoarelor și proiectelor create de acestea în domeniul agroalimentar, care își propune să le accelereze ideile și afacerile aflate la început de drum.

  Antreprenoarele din program învață să-și valorifici inițiativele și puterea, să dobândească cunoștințele de business necesare, să acceseze resursele și comunitatea de care au nevoie pentru a începe sau a dezvolta o afacere sustenabilă.

  Hai să ne cunoaștem

  Despre Organizație

  Misiunea

  Echipa

  Cariere

  Presă

  Locațiile Impact Hub Bucharest

  Hai în vizită

  Universitate
  Str. Tudor Arghezi, 8-10
  București, 020945

  Floreasca
  Strada Gara Herăstrău nr 2,
  București, 020334

  rețeaua globală

  Impact Hub

  Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.