Luna prieteniei
la Floreasca

Cineva te-a ales pe tine

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ești un prieten de ispravă pentru cineva, care vrea să împartă experiența coworking-ului cu tine.

Mai multe motive de bucurie în 2

În luna iunie la Impact Hub Floreasca sărbătorim prietenia printr-o ofertă de vară: la activarea abonamentului Hub Casual beneficiezi de 2 abonamente la preț de 1, lunar, până la final de an.

(Pentru un calcul mai rapid asta înseamnă 225 de euro+TVA/ persoană până la finaaaal de an. WOW, nu-i așa că nici ție nu-ți vine să crezi?)

Ca să vă bucurați împreună de momentele care v-au lipsit, aveți 40 de ore lunar pe care le puteți folosi oricând și oricum în spațiul de cowork, într-o clădire de top cu standarde înalte de siguranță. În plus, descoperiți împreună comunitatea Impact Hub Bucharest formată dintr-o rețea complexă de freelancers și profesioniști!

Cum te înscrii?

Este foarte simplu: completează formularul alăturat și adaugă codul primit de la prietenul tău. Vei primi o confirmare de la noi și tot ce mai râmâne este să-ți dai întâlnire cu colegul la Floreasca.

Oferta este valabilă pentru abonamentele Hub Casual semnate în perioada 1 iunie – 30 iunie 2021.

Solicită Oferta 2 în 1

GDPR(Required)

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.