Views Navigation

Today

The Circle Festival – Unleash your entrepreneurial potential

Online

The Circle Festival aduce laolaltă skillurile, frameworkurile și inspirația de care au nevoie antreprenorii din toate industriile și din toată Europa ca să-și consolideze reziliența. Vino alături de noi pe 28 februarie și hai să înveți, să te inspiri și să te conectezi cu alți antreprenori asemenea ție!

Go Get It – Q1 – Webinar Startarium

Online

Go Get It - Q1 - Webinar Startarium15 martie 2023 Organizator: Startarium Loc: Impact Hub Bucharest, onlineDetalii despre evenimentGo Get It este evenimentul trimestrial care îți prezintă cele mai importante […]

Who’s Who – Cristian Tudor, Ultragreens

Online

Cum a ajuns un experiment cu câteva plicuri de semințe și câteva ghivece în balcon să ajungă astăzi primul greenhub de plante aromatice din România? Participă la webinarul Who's who - La povești cu Cristian Tudor, CEO Ultragreens!

Workshop Farm to Fork

Online

Înscrie-te la cea de-a doua ediție a workshopului “Farm to fork: de la concept la soluții aplicabile” și vino alături de profesioniști din domeniul agrifood și alți antreprenori ca tine!

Ask Me Anything – Webinar EWA 2023

Online

Programul Empowering Women in Agrifood și-a deschis înscrierile. Dacă vrei să afli mai multe despre program, să te întâlnești cu alumnii programului și să afli ce beneficii poți obține prin participarea în program, hai alături de noi să îți răspundem la toate întrebările!

Webinar SoTecIn Factory – Open Call 1

Online

EU-funded project SoTecIn Factory launched its first round of Open Calls for Social Innovators for its 3.3M EUR program supporting mission-driven social innovation ventures in leading industry towards low-carbon and circular economy transition through sustainable solutions using higher R circular strategies.

Workshop “Sustainability in agrifood”

Online

Dacă ești producător, fermier ori un startup la început de drum în sectorul agroalimentar sau un antreprenor din domeniu interesat de practici sustenabile, înscrie-te la workshop! Pe 12 octombrie, vei afla despre cele mai bune practici privind aspectele tehnice și de reglementare ale practicilor sustenabile în domeniul agroalimentar în România.

Pitch Day Innovators for Children 2023

Online

Pitch Day Innovators for Children 20238 noiembrie, 18:00 - 20:00 Organizator: Impact Hub Bucharest Locație: OnlineDetalii despre eveniment Pe 8 noiembrie vom cunoaște 10 proiecte tehnologice ce contribuie la wellbeing-ul copiilor și adolescenților din România!  După 2 luni de mentorat și pregătire de […]