Sustainability Ideathon New

Sustainability Ideathon – Maratonul ideilor antreprenoriale verzi

Evenimentul se va desfășura la o dată care urmează să fie anunțată.

Sustainability Ideathon este un ideathon pe tema sustenabilității, în care echipe de profesioniști din diferite arii de expertiză generează idei de soluții ce pot contribui la reducerea sau captarea emisiilor de gaze cu efect de seră. Principalele obiective ale programului sunt susținerea generării de idei pentru proiecte cu impact pozitiv de mediu și asistarea participanților în procesul de învățare a măsurării acestui impact.

Timp de 4 zile, echipele participante vor avea parte de mentorat, traininguri și workshopuri de specialitate din partea unor experți în domeniu și vor avea ocazia să dezvolte împreună o soluție cu impact pozitiv asupra mediului, soluție care poate sta la baza unui viitor proiect antreprenorial.

În urma jurizării, cel mai bun proiect va primi un premiu în valoare de 2.000 EUR și va ajunge automat pe lista scurtă pentru programul Black Sea ClimAccelerator. Asta înseamnă că echipa câștigătoare din Sustainability Ideathon nu va mai trece prin etapa de preselecție pentru programul ClimAccelerator, iar proiectul său va ajunge direct în fața juriului programului.

Organizator

Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de aproximativ 2.000 de membri în 2 locații centrale din București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.