Annual Food Agenda Campionii sănătății

Formular de înscriere Annual Food Agenda – Campionii sănătății: mănânci sănătos, crești frumos!

19-20 octombrie 2021, online

Te invităm să participi alături de copilul tău la evenimentele Annual Food Agenda organizate de Impact Hub Bucharest! #AnnualFoodAgenda #FoodUnFolded

Alături de experți în educație și de personaje de poveste, te invităm la 2 evenimente interactive, în care copiii vor învăța prin joacă mai multe despre:

• Cum pot mânca mai sănătos, alegând legume și fructe la mesele zilnice;
• Ce rol are apa pentru sănătate și ce înseamnă să consumi suficientă apă;
• Vom descoperi importanța consumului de apa, respectiv a consumului de fructe și legume, aportul nutritiv al acestora și importanța hidratării corecte;
• În cadrul evenimentului despre fructe și legume, copiii vor descoperi de asemenea o poveste frumoasă, care îi învață să mănânce sănătos, dar și metode distractive prin care pot calibra ei înșiși consumul zilnic de fructe și legume, prin asigurarea unei diversități de culori si vitamine in farfurie.

Evenimentele vor avea loc online, pe platforma ZOOM și sunt gratuite, fiind necesară numai înscrierea. Vom reveni cu linkul de login la finalul perioadei de înscriere.

Înscrie-te la eveniment!

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.