Impact Hub Day Pass

Mediul tău preferat de lucru

Impact Hub Day Pass îți oferă acces complet la spațiul de coworking pentru o zi, astfel încât să poți lucra la ușurință. Ideal dacă vizitezi Bucureștiul timp de câteva zile sau pur și simplu ai nevoie de timp departe de spațiul tău uzual de lucru pentru a te concentra într-adevăr pe un proiect. Desigur, internetul wireless serviciile de imprimare / scanare și consumabilele de birou sunt incluse.

În plus, vei cunoaște comunitatea antrepreorială Impact Hub și vei putea schimba idei și cere feedback.

Completează formularul cu toate datele, inclusiv ziua în care îți dorești să lucrezi de la Impact Hub Bucharest. Pentru orice alte întrebări scrie-ne la community@impacthub.ro

Activează-ți un Hub Day Pass cu doar 120 lei / zi

  • Vreau ca Hub Pass-ul meu de o zi să fie activat în ziua (alege ziua din calendar). Spațiul este deschis de luni până vineri, între orele 9:00 - 21:00. În zilele de vacanță națională, Impact Hub Bucharest este închis.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.