Impact Hub Connect

Conectat global,
relevant local

Oricine este binevenit la Impact Hub

Online și offline, găzduim conversațiile relevante.

Acum este mai simplu ca oricând să faci parte din comunitatea Impact Hub Bucharest chiar dacă nu ai nevoie de spațiu de lucru. Dacă ești antreprenor, investitor, manager, freelancer, angajat sau pur și simplu îți dorești să te conectezi mai ușor cu membrii Impact Hub, acum ai la îndemână o legătură directă cu o rețea globală de peste 16.500 de oameni.

Rețea locală & globală

Conectează-te la comunitatea Impact Hub

Câteva sute de membri locali, oameni cu atitudine antreprenorială și peste 16.500 în toată lumea. Ei sunt noi tăi conectori, parteneri, potențiali colaboratori sau colegi de echipă, iar peste 76% dintre ei inițiază cu ușurință conversații profesionale cu alți membri.

Ai acces exclusiv la platforma online de colaborare dedicată membrilor Impact Hub din toată lumea. Primești și oferi feedback și dezvolți noi conexiuni profesional relevante.

Evenimente dedicate
Fără granițe, offline & online

În fiecare lună ai incluse în abonamentul tău evenimente de conectare, inspirație și business know-how. Aducem alături de tine poveștile de succes, eșecurile răsunătoare și nu uităm nici de valoarea conexiunilor pe care ți le poți face în cadrul evenimentelor dedicate interacțiunii.

În plus, prin intermediul platformelor online curatoriem conținut online relevant pentru tine și afacerea ta.

Extra beneficii
Exclusiv pentru membrii Impact Hub

Prin intermediul partenerilor îți oferim reduceri la evenimentele de business importante și alte servicii relevante pentru afacerea ta. Știm că nu doar sănătatea business-ului este importantă, ci și a ta, de aceea îți oferim condiții speciale la contractarea de servicii medicale și abonamente la săli de sport.

În plus, când ai nevoie de spațiu de lucru, poți activa un Flexi Pass la un tarif începând de la 11 euro + TVA / zi.

Cum poți activa abonamentul tău
Impact Hub Connect?
Este foarte simplu, apasă pe butonul de mai jos și te vom redirecționa către un scurt formular care să ne ajute să te cunoaștem mai bine. Dacă sunt detalii de care nu ești sigur, nu este nici o problemă, un membru al echipei te va contacta și îți va răspunde la întrebări.

60 euro + TVA/ 3 luni

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.