Recrutăm Front Desk
în echipa de comunitate!

Front Desk Host– rol de administrare recepție, Divizia de Spații

Cum știi că te portivești în cultura noastră?

Cautam colegi wow, isteți și care vor să facă mai mult pentru ei și cei din jur. Ne plac oamenii disciplinați, cu curajul de a greși și cu motivația de a învăța. Prietenoși și care caută soluții, nu conflicte. Fără bârfă și fără dramă, cu focus pe obiective și muncă cu sens. Oameni autonomi, cu încredere în ceea ce pot face dacă au contextul potrivit. Autentici și cinstiți.

Ce misiune vei avea în acest rol?

Misiunea ta va fi de a oferi o experiență memorabilă celor care interacționează cu recepția locației, ca și membrii ai comunității, participanți la evenimente sau furnizori. Găsești mai multe detalii despre serviciile și comunitatea noastră pe site-ul Impact Hub.
Vei lucra împreună cu Location Manager, ca parte a diviziei de Spații, care are ca și indicator de performanță satisfacția clienților ce ne vizitează și loialitatea membrilor.
Responsabilitatea ta este de gestiona toate activitățile ce rulează prin recepție, ca și suport administrativ pentru membri, clienți vizitatori, furnizori și echipa ta de colegi. Activitățile cele mai curente sunt înregistrarea membrilor noi și procesul de onboarding.

Care sunt competențele pe care le căutăm?

  • Comunicare directă cu oamenii, înțelegere a nevoilor, ascultare.
  • Disciplină în rezolvarea taskurilor, prioritizare și time management.
  • Relaționare și colaborare cu furnizori ce deservesc spațiul nostru.
  • Rezolvare a problemelor, proactivitate și abordare pozitivă a problemelor.
  • Învățare continuă și deschidere spre nou.
  • Agilitate si flexibilitate.

Ce indicatori de performanță vom urmări?

  • Satisfacția membrilor și vizitatorilor spațiului nostru, rezolvarea cerințelor lor într-un timp scurt cu atitudine orientată pe găsirea de soluții pozitive.

Ce înseamnă să lucrezi la Impact Hub?

Vei lucra într-un mediu prietenos, cald și atent la nevoile tale, cu focus pe învățare pentru atingerea rezultatelor. Vei avea multă autonomie într-un mediu antreprenorial și agil. Vei lucra alături de Location Manager care găzduiește spațiul de la Universitate, și vei menține legătura cu furnizorii agreați, precum și cu proprietarul clădirii pentru orice cerințe legate de administrarea spațiului.

Cum aplici?

Citește descrierea rolului aici. Pentru a aplica trimite un email la jobs@impacthub.ro cu subiectul Front Desk Host care să conțină:

  • CV-ul
  • o scrisoare de intenție în care să ne spui de ce ai vrea să faci parte din echipă

Procesul de aplicare este deschis până pe 30 Septembrie și vom susține interviuri pe măsură ce primim aplicații, deci viteza de aplicare poate fi un avantaj.

Vrei să descoperi noutățile Impact Hub Bucharest?

Abonează-te la newsletter și află ce oportunități sunt pentru tine!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.