Climathon-Bucharest-2021

Formular de preînscriere – Climathon Bucharest 2021

02-04 noiembrie 2021, online | Înscrieri deschise până pe 31 octombrie 2021, ora 18:00

Căutăm soluții sustenabile pentru un oraș mai verde! 

Lucruri extraordinare se întâmplă atunci când oameni cu idei și viziuni comune se întâlnesc, se conectează și dezvoltă împreună planuri de viitor pentru orașul în care locuiesc. În cazul de față, se întâmplă să fie vorba de București, orașul european cu cea mai mică suprafață verde pe cap de locuitor și a doua cea mai poluată capitală din Europa. Ținând cont de faptul că orașele sunt principalele surse de poluare care duc la schimbările climatice dramatice la care asistăm, miza e cu atât mai mare. Ce putem face în acest sens? Cum putem reduce emisiile și amprenta de carbon? Cum putem „înverzi” orașul? Cum putem folosi suprafețele disponibile într-un mod mai sustenabil și mai prietenos cu mediul? Sunt doar câteva de întrebări cu care poți pleca la drum.  

Îți dorești  să fii parte din schimbare, să lucrezi cot la cot cu oameni care îți împărtășesc pasiunea, să câștigi know-how și să-ți vezi ideile materializate? Înscrie-te la Climathon! Următoarea idee câștigătoare poate fi a echipei tale! 

Preînscrie-te la eveniment!

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.