FireTalks

UN PODCAST DESPRE IMPACT, CU ȘI DESPRE OAMENI DE IMPACT

Cu ajutorul lui Paul Călin, membru în comunitatea Impact Hub, antreprenor, coach și gazda podcast-urilor Conversații cu rost, vrem să deschidem conversații lunare cu oameni de impact.

Paul Călin – gazda Conversații cu Rost

Paul este antreprenor și fondatorul experiențelor Wild-Thing, dar și coach la The Entrepreneurship Academy, iar pasiunile lui se împletesc cu dorința de aventură și explorare a locurilor mai puțin cunoscute și a oamenilor cu substrat, care merită să fie cunoscuți.

Așa s-a născut Conversații cu Rost! – un podcast care aduce la masă sportivi, exploratori, artiști sau oameni din business care au o poveste interesantă de spus, experiențe de viață și întâmplări pe care merită să le asculți.

Cu ajutorul lui Paul am lansat și primul podcast Impact Hub pe care îl deschidem către comunitatea extinsă cu subiecte de impact și oameni asemenea.

FireTalks – Ep.01

Primul episod o are invitată pe Andreea Roșca, cofondatorul Fundației Romanian Business Leaders și fondatorul proiectului The Vast&The Curious.

Ce urmează?

Invitații următoarelor episoade urmează să fie anunțați.

Descoperă noutățile Impact Hub Bucharest

Rămâi conectat/ă și află care sunt evenimentele, programele și oportunitățile pe care le găsești la Impact Hub Bucharest!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.