Acces la finanțare

Punctul tău de pornire

Surse de finațare relevante
Programe de accelerare și business angels
Ai nevoie de finanțare pentru startup-ul tău? Îți putem deschide ușile către investitori sau business angels prin programele noastre. În plus, în Startarium vei găsi sprijin real pentru a-ți lansa propria campanie de crowdfunding, care te va ajuta să testezi piața, să găsești potențiali clienți și să obții resursele necesare pentru a te lansa pe piață.
Startarium PitchDay
o inițiativă Impact Hub și ING

Startarium PitchDay e pentru noi toți: antreprenori cu acte în regulă sau în curs de devenire, pentru cei curioși să înțeleagă mai multe despre antreprenoriat în România dar și cei care lucrează deja cu startupuri și antreprenori. Life’s a pitch and then you win. Uite cum a fost ultima ediție!

Oportunități active

Îți trimitem în inbox cele mai relevante oportunități de finanțare pentru ecosistemul antreprenorial din România.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Crowdfunding

Validare și finanțare

Într-o campanie de crowdfunding nu numai că îți poți valida ideea, dar poți primi sprijin financiar pentru a transforma ideea într-un startup de succes! Ai ocazia să îți testezi ideea, să capeți feedback și îți poți contura ideea conform cu nevoile pieței. Lansarea unei campanii de crowdfunding te va ajută să îți promovezi ideea și să îți dezvolți deja o comunitate de susținători.

Programe pentru startup-uri

Du-ți ideea de business la alt nivel

Oricine poate schimba lumea — adolescenți sau absolvenți, bărbați sau femei. Cât timp crezi cu adevărat în proiectul tău și dorești să schimbi lucrurile în bine, profită de această ocazie pentru a participa. Descoperă programele active care oferă oportunități pentru startup-urile din industrii precum agrifood, climate change, creative, educație și sănătate. 

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.