Acces la finanțare

Punctul tău de pornire

Surse de finațare relevante

Programe de accelerare și business angels

Ai nevoie de finanțare pentru startup-ul tău? Îți putem deschide ușile către investitori sau business angels prin programele noastre. În plus, în Startarium vei găsi sprijin real pentru a-ți lansa propria campanie de crowdfunding, care te va ajuta să testezi piața, să găsești potențiali clienți și să obții resursele necesare pentru a te lansa pe piață.

Startarium PitchDay

o inițiativă Impact Hub și ING

Startarium PitchDay e pentru noi toți: antreprenori cu acte în regulă sau în curs de devenire, pentru cei curioși să înțeleagă mai multe despre antreprenoriat în România dar și cei care lucrează deja cu startupuri și antreprenori. Life’s a pitch and then you win, iar pe 6 noiembrie câștigam toți ceva

Oportunități active

Îți trimitem în inbox cele mai relevante oportunități de finanțare pentru ecosistemul antreprenorial din România.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Crowdfunding

Validare și finanțare

Într-o campanie de crowdfunding nu numai că îți poți valida ideea, dar poți primi sprijin financiar pentru a transforma ideea într-un startup de succes! Ai ocazia să îți testezi ideea, să capeți feedback și îți poți contura ideea conform cu nevoile pieței. Lansarea unei campanii de crowdfunding te va ajută să îți promovezi ideea și să îți dezvolți deja o comunitate de susținători.

Startupperul Anului

Proiect susținut de Total

Oricine poate schimba lumea — adolescenți sau absolvenți, bărbați sau femei. Cât timp crezi cu adevărat în proiectul tău și dorești să schimbi lucrurile în bine, profită de această ocazie pentru a participa. Ai putea fi chiar tu următorul câștigător al competiției Startupperul Anului sau Antreprenorul feminin de Top!

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.