Empowering Women in Agrifood:
programul pentru antreprenoarele
din sectorul agroalimentar

Organizat de

EWA Romania.  Ediția a doua, iulie – noiembrie 2021.

Aplicațiile s-au încheiat. 

Training, mentorat și oportunități de conectare pentru antreprenoare din sectorul agroalimentar

EWA este programul dedicat antreprenoarelor și proiectelor create de acestea în domeniul agroalimentar, care își propune să le accelereze ideile și afacerile aflate la început de drum.

Înveți să-ți valorifici inițiativele și puterea, dobândeșți cunoștințele de business necesare, accesezi resursele și comunitatea de care ai nevoie pentru a începe sau a dezvolta o afacere sustenabilă.

Ce primești

l

Educație

5 luni de training-uri gratuite, interactive, acces la platforma internațională dedicată programului, resurse de business și informații despre oportunități in domeniul agri-food

Sprijin continuu

Primești mentorat personalizat, în ședințe online individuale, de la experți în business. Sfaturi și sprijin de la antreprenori de succes în sectorul agroalimentar

w

Comunitate

Participi la evenimente antreprenoriale și de networking cu experți și te conectezi cu peste 100 de mentori și femei-antreprenor din domeniul tău intr-un cadru international

Finanțare

Vei avea posibilitatea de a câștiga până la 10.000 EUR, de a descoperi alte programe EIT Food și acces la investitori, business angels și cooperative pentru a evolua

Cele 10 antreprenoare selectate

Ana-Maria Ilie – Jun Tea – Băuturi fermentate pe bază de ceai verde și miere neprocesată ce oferă consumatorului beneficii pentru sistemul imunitar și digestiv, susținând producătorii locali.

Annamaria Kiss – Servicii de urban edible landscaping- peisagistică productivă, dedicate pasionaților de grădinărit de toate vârstele care activează în mediul urban și adepților stilului de viață sănătos și sustenabil.

Cristiana Necula – Produse de tip pachete premium ce conțin diverse sortimente de cereale, semințe oleaginoase și leguminoase pentru boabe provenite din agricultură sustenabilă  regenerativă.

Eugenia Ana Bucur – Biscuiți cu acțiune hipoglicemiantă care contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate a persoanelor diagnosticate cu diabet de tip 2, sindrom metabolic sau obezitate.

Eva Csutak – Gama de alimente Foodwellness: produse fară aditivi din zona deserturilor, BioFood-produse din materii prime bio, produse personalizate pentru persoane cu diverse intoleranțe sau afecțiuni.

Ioana Verebi – Soluție de monitorizare a sănătății culturilor viiticole prin folosirea unui sistem digital bazat pe observația culturilor cu drone și intervenție specifică și țintită asupra plantelor bolnave.

Ioana Miruna Toanchina – Producerea de prăjituri și confecții raw-vegane preparate după rețete adaptate inclusiv diverselor afecțiuni precum diabetul, livrate direct catre consumator.

Raluca Sorina Hladiuc – Aplicație mobilă pentru grădinărit ce își propune să educe populația din mediul urban mai ales despre agricultura organică la scară mică, dar și în cultivarea unei grădini ca hobby, chiar și în spatii restrânse.

Raluca Oancea – Producție de afine de cultură într-o fermă specializată cu lanț de distribuție scurt, de la plantație direct la consumator.

Stefania Filip – Produse de tip gemuri, dulcețuri și sucuri naturale obținute prin presare la rece fără adaos de zahăr, conservanți sau adaosuri chimice, folosind materii prime locale.

Cunoaște mentorii acestei ediții! 

Calendar

  • 10 MAI – 20 IUNIE – Te înscrii în program
  • 20 – 30 IUNIE – Selecția celor 10 participante
  • IULIE – Începi programul de accelerare
  • IULIE – OCTOMBRIE – Traininguri și evenimente dedicate
  • NOIEMBRIE – Susții pitch-ul pentru 10.000 euro finanțare
Aplică acum completând formularul online, povestește-ne despre tine și afacerea ta, include materialele suport și fii cât mai convingătoare. Doar 10 participante vor fi acceptate în ediția 2021 a programului și tu poți fi una dintre ele. Succes!

 

Despre program si organizatori

EWA în România

EWA este un program dezvoltat de EIT Food pentru 80 de antreprenoare din 8 țări europene și este organizat în România de Impact Hub Bucharest. Obiectivul EWA este de a motiva femeile antreprenor aflate într-o etapă incipientă să-și valorifice puterea, să își conștientizeze capacitatea de a avea succes și a depăși obstacole, să le echipeze cu încrederea, cunoștințele și comunitatea adecvate pentru a începe și a dezvolta cu succes afaceri durabile.

EIT Food

Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT) este un organism al UE, creat de Uniunea Europeană în 2008 pentru a consolida capacitatea de inovare a Europei. EIT Food este un consorțiu pan-European care activează în zona antreprenoriatului și inovației în sectorul agroalimentar. Membrii comunității EIT Food sunt actori la nivel global în industria alimentară: peste 85 de parteneri din mediul de afaceri de top, centre de cercetare și universități.

Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest dezvoltă în permanență noi programe de accelerare și incubare pentru a susține ecosistemul antreprenorial din România. Începând cu 2021, reprezentăm oficial EIT Food în România ca EIT Food Hub. Suntem punctul de contact pentru reprezentanții locali din sectorul agroalimentar, cu rolul de a sprijini inovatorii și antreprenorii și de a facilita dezvoltarea acestui sector strategic.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.