Aplică la EWA – Empowering Women in Agrifood, ediția 2023

Training, mentorat și oportunități de conectare pentru antreprenoare din sectorul agroalimentar

Ai o afacere agrifood la început de drum sau ai o idee la care ai început să lucrezi? Aplică la a treia ediție EWA și fă primii pași spre dezvoltarea ei!

EWA este programul dedicat antreprenoarelor și proiectelor create de acestea în domeniul agroalimentar. Dacă vei fi selectată în cadrul său, vei primi sprijin pentru accelerarea ideii sau afacerii tale, vei învăța cum să îți valorifici potențialul și care sunt noțiunile de business de care ai nevoie. În plus, vei avea acces la resurse și o comunitate care să te susțină în parcursul tău antreprenorial.

Aplică dacă:

 • Ai o idee de business agrifood sau o afacere operațională, cu o vechime mai mică de 2 ani de la înființarea SRL-ului
 • Ești din România
 • Nu ai accesat până acum finanțări mai mari de 30.000 de euro
 • Ești familiarizată cu industria agrifood și vrei să îți creezi un MVP / un plan de extindere în timpul programului

Înscrierile s-au închis pe 1 iunie 2023!

EWA este un program dezvoltat de EIT Food pentru antreprenoare din 11 țări europene și organizat în România de Impact Hub Bucharest și susținut de Raiffeisen Bank.

Ce primești

l

Educație

Participi la 5 luni de training-uri gratuite, interactive, ai acces la platforma internațională dedicată programului, resurse de business și informații despre oportunități în domeniu

Sprijin continuu

Primești mentorat personalizat, în ședințe online individuale, de la experți în business.

Sfaturi și sprijin de la antreprenori de succes în sectorul agroalimentar

w

Comunitate

Participi la evenimente pentru antreprenori și te conectezi cu experți și peste 100 de mentori și antreprenoare din industria ta, din mai multe țări europene

Finanțare

Vei avea posibilitatea să primești o finanțare de până la 15.000 EUR și să descoperi alte programe EIT Food. În plus, ai acces la business angels și cooperative care să te ajute să crești

Procesul de selecție al mentorilor este în desfășurare. Stai cu ochii pe noi pentru a afla cine sunt cei 10 mentori aleși!

Calendar

 • Înscrierile deschise: 27 aprilie – 1 iunie
 • Webinar Ask Me Anything – Află totul despre EWA 2023: 18 mai
 • Selecție participante: 6 – 9 iunie
 • Anunțarea participantelor selectate în ediția 2023 a programului: 9 iunie
 • Evenimentul de deschidere a programului: 16 iunie (eveniment fizic)
 • Desfășurarea programului – Mentorat, training și evenimente dedicate: Iulie – Noiembrie
 • Pitch Day (evenimentul final al programului): Noiembrie 2023

Despre program și organizatori

EWA în România

EWA este un program dezvoltat de EIT Food pentru antreprenoare din 11 țări europene și organizat în România de Impact Hub Bucharest. Obiectivul EWA este de a motiva femeile antreprenor aflate la început de drum să-și valorifice potențialul, să își conștientizeze capacitatea de a avea succes și a depăși obstacole, să le echipeze cu încrederea, cunoștințele și comunitatea adecvate pentru a începe și a dezvolta cu succes afaceri durabile.

EIT Food

EIT Food este cea mai mare și mai dinamică comunitate de inovație alimentară din lume. Accelerăm inovația pentru a construi un sistem alimentar potrivit pentru viitor, care să producă alimente sănătoase și sustenabile pentru toți.

Sprijinit de Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT), un organism al Uniunii Europene, investim în proiecte, organizații și persoane care ne împărtășesc obiectivele pentru un sistem alimentar sănătos și sustenabil. Deblochăm potențialul de inovare în afaceri și universități și creăm și scalăm startup-uri agroalimentare pentru a aduce noi tehnologii și produse pe piață. Echipăm antreprenorii și profesioniștii cu abilitățile necesare pentru a transforma sistemul alimentar și pentru a pune consumatorii în centrul activității noastre, ajutând la construirea încrederii prin reconectarea acestora la originile alimentelor lor.

Suntem una dintre cele nouă comunități de inovare înființate de Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT), un organism independent al UE înființat în 2008 pentru a stimula inovația și antreprenoriatul în întreaga Europă.

Aflați mai multe accesând www.eitfood.eu sau urmăriți-ne prin intermediul rețelelor sociale: Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube și Instagram.

Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest dezvoltă în permanență noi programe de accelerare și incubare pentru a susține ecosistemul antreprenorial din România. Începând cu 2021, reprezentăm oficial EIT Food în România ca EIT Food Hub. Suntem punctul de contact pentru reprezentanții locali din sectorul agroalimentar, cu rolul de a sprijini inovatorii și antreprenorii și de a facilita dezvoltarea acestui sector strategic.

Raiffeisen-Bank-Black-Sea-ClimAccelerator-2021

Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piața bancară din România și peste 2,22 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.600 de angajați, 300 de agenții în toată țara, 660 de ATM-uri, 450 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 25.600 de POS-uri.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.