Loading Events

Ziua donării de sânge la Impact Hub Universitate

Climate Talks Mobilitate
22 noiembrie 2022, de la 8:30 la 12:30

Organizator: Impact Hub Bucharest, Asociatia OneKind, N-avemsange.ro & Centrul de Tranfuzie Sanguina București 

Locație: Impact Hub Universitate

Detalii despre eveniment

De GivingTuesday oameni de bine din întreaga lume #puninimă și dăruiesc ce simt: timp, bunuri, bani, sânge, voce, energie sau chiar cadourile de zilele speciale din viața lor pentru a sărbători generozitatea!

În România sărbătorim Săptămâna Generozității care începe pe 22 noiembrie și se încheie cu ziua internațională GivingTuesday – 29 noiembrie.

Noi, Impact Hub Bucharest, alături de OneKind, N-avem sânge și Centrul de Transfuzie Sanguină din București te invităm să nu stai de-o parte și sa dăm împreună startul Săptămânii Generozității cu o faptă bună:

Hai pe 22 noiembrie la hub și donează sânge pentru cei care au mare nevoie de o șansă pentru a fi bine. Înscrie-te aici.

*Înainte să te programezi pentru donare, te rugăm să citești cu atenție Ghidul Donatorului și să te asiguri că poți dona sânge.

Îți mulțumim că #puiinimă de Săptămâna Generozității și în fiecare zi!

Alte informații importante: Odată ce te-ai hotărât să donezi (și ești eligibil), ar fi bine să-ți rezervi măcar o oră pentru asta. Dacă decizia e deja luată, această ora n-ar trebui să constituie o piedică în calea gestului tău minunat.

Donatorii știu că atât durează procesul donării, de la înregistrare și până la plecare. Asta în primul rând pentru că fiecare etapă este parcursă cu atenție. Chiar dacă recoltarea efectivă durează foarte puțin (aproximativ 10 minute), examinarea implică inclusiv un dialog cu medicul generalist, ce diferă de la un donator la altul.

Ce îți punem noi la dispoziție? Un mediu sigur & steril unde vei putea dona sânge pentru cei care au nevoie de el. Personalul de la Centrul de Tranfuzie Sanguină din București va fi alături de noi pentru ca totul să meargă bine și să fie executat cât mai profesionist, rapid și în siguranță.

La final, pe lângă satisfacția nemărginită că ai contribuit la salvarea unei vieți omenești, te vei putea bucura de dulciuri, gustări, fructe, apă, sucuri și relaxare.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.