Loading Events

Workshop Farm to Fork

8 mai 2023

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, online

Detalii despre eveniment

Cum poate fi pusă în aplicare pe plan local strategia farm to fork? Care sunt condițiile și bunele practici care au un rol esențial în implementarea sa?  Înscrie-te la cea de-a doua ediție a workshopului “Farm to fork: de la concept la soluții aplicabile” și vino alături de profesioniști din domeniul agrifood și alți antreprenori ca tine! 

În cadrul evenimentului vom oferi participanților – de la producători locali la profesioniști din industrie – ocazia să învețe unii de la ceilalți și să afle mai multe despre farm to fork într-un mod inovativ și interactiv. Aducem la masă provocări, soluții și informații esențiale pe care toți profesioniștii din agrifood să le poată folosi în practică și ca avantaj competitiv în procesul lor de integrare a conceptului în afacerea proprie.

Evenimentul este organizat de Impact Hub Bucharest, care reprezintă EIT Food în România, în calitate de punct de contact pentru reprezentanții locali din sectorul agroalimentar.

Cum participi?

Participare gratuită | Locuri limitate | Eveniment online

Pentru a participa la eveniment, înscrie-te în formularul de aici.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.