Loading Events

Startup-urile inovatoare din România, care au nevoie de finanțare pentru a se dezvolta mai rapid, pot accesa fonduri nerambursabile între 50.000 și 2 milioane de euro în cadrul mecanismului financiar EEA & Norway.

Apelul este deschis în perioada aprilie – iunie și, pentru a înțelege mai bine cum poți aplica pentru fondurile totale de 45 de milioane de euro, pe 28 martie, la Impact Hub Bucharest, organizăm un workshop susținut de Doru Coretchi, Founder Winnovart. Winnovart este o companie de consultanță specializată pe companiile private, cu prezență internațională, care în contextul granturilor EEA & Norway a atras peste 12.5 milioane de euro finanțare pentru clienți din diverse domenii din România.

De ce să participi?

  • vei afla ce sunt fondurile EEA & Norway, cum pot fi accesate și care sunt diferențele față de alte fonduri nerambursabile de pe piață
  • vei înțelege daca sunt potrivite pentru nevoile tale de finanțare
  • vei afla ce tip de proiecte sunt finanțabile și vei putea creiona un prim concept de proiect
  • vei pleca cu un plan de acțiune pentru o eventuală aplicație de succes

Mai multe detalii despre progam sunt disponibile AICI.

Opțional:

Dacă vrei ca proiectul tău să fie analizat ca studiu de caz în cadrul seminarului, inclusiv o analiza completă de eligibilitate, te rugăm să completezi chestionarul online.

Cum poți participa?

Înscrierile s-au închis, toate locurile au fost ocupate.