Loading Events

Women of Romania

9 martie 2019, 11:00 – 17:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Women of Romania este un eveniment organizat pentru a inspira, pentru a găsi soluții, pentru a face o schimbare. Peste 150 de antreprenori și lideri de business participă la o zi de discuții și dezbateri despre probleme actuale, iar anul acesta, tema este cea abordată la nivel internațional cu ocazia Zilei Femeii: #BalanceforBetter.

Gender Equality Index-ul din 2017 arată o îmbunătățire foarte slabă, cu o creștere de doar 4 puncte în UE în comparație cu 2007. România a întregistrat o creștere de doar 2.5 puncte, ceea ce o situează pe locul 25 și reprezintă un progres redus. Pe de o parte, în România au apărut schimbări pozitive în domenii precum cel financiar, al accesului la informație sau al sănătății, dar pe de alta, ne confruntăm cu provocări în câmpul muncii, în raporturile de putere sau al distribuirii timpului.

Vrem să abordăm această problemă și să arătăm că avem nevoie de echilibru pentru a crea un viitor mai bun, pe 9 martie, la Women of Romania, la Impact Hub Bucharest. Vino să-i cunoști pe cei care au un impact real și să devii o voce a toleranței și a progresului!

Cum participi?

Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să te înscrii pe www.womenofromania.com.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.