Loading Events

Who’s Who – Cristian Tudor, Ultragreens

19 aprilie 2023

Organizator: Startarium

Loc: Online

Detalii despre eveniment

Ediția #2 Who’s Who – La povești Cristian Tudor, CoFounder & CEO Ultragreens

Cum a ajuns un experiment cu câteva plicuri de semințe și câteva ghivece în balcon să ajungă astăzi primul greenhub de plante aromatice din România?  Aflăm chiar de la Cristian cum a reușit să nu renunțe și a ținut piept tuturor provocărilor care au apărut pe parcurs, cum a construit echipa pe care o are astăzi, ce planuri de viitor au și ce a învățat până acum din experiența de antreprenor.

Despre speaker

Cristian Tudor este fondator și CEO al companiei Fresh Microgreens, astăzi cunoscută ca Ultragreens. Cristian este pionier în agritech în România, premiat cu titlurile Young Entrepreneur of the Year Forbes 30 under 30 și EY Entrepreneur of the Year.

Din 2017 a dezvoltat local conceptul de vertical indoor farming prin introducerea de microsere cu tehnologie proprietară în magazinele marilor lanțuri de distribuție FMCG și în restaurante. Obiectivele majore pentru 2022 au fost de inaugurarea a doua ferme de agricultură verticală. Prima a fost inaugurată la începutul lunii octombrie, la Ploiești, iar cea de-a doua, de la Tătărani care are o suprafață de 6500mp și este considerată a fi cea mai mare din Europa și a fost inaugurată la sfârșitul anului.

 

Participă și tu:

  • Ne bem cafeaua împreună miercuri, 19 aprilie, de la ora 10:00😊
  • La fiecare ediție descoperi povestea unui nou antreprenor, ai ocazia să îi adresezi curiozitățile pe care le ai și să-ți umpli tolba de inspirație
  • Gratuit, online | Te înscrii aici și primești detaliile pe email

Este pentru tine dacă:

  • Ești la început de drum și vrei să afli cum au început alții călătoria în antreprenoriat
  • Ești antreprenor sau profesionist curios să știe mai mult despre primii pași în propria afacere
  • Reprezentant al ecosistemului și vrei să vezi ce mai fac antreprenorii din ecosistem și cum îi poți susține

Cum participi?

Who’s Who este evenimentul lunar la care te invităm să îți iei doza de inspirație, chiar de la antreprenorii din comunitatea Startarium. O sesiune online în care poți afla direct de la aceștia cum au reușit, dar și cum au greșit. Înscrie-te și pregătește-ți întrebările și curiozitățile pentru ei!

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.