Loading Events

Who’s Who – George Moroianu, Fondator Flip & Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures

17 mai 2023

Organizator: Startarium

Loc: Online

Detalii despre eveniment

Ediția #3 Who’s Who – La povești cu George Moroianu, Fondator Flip & Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures

Fondat în 2019, Flip.ro este marketplace-ul de telefoane smart recondiționate, care a obținut investiții din partea eMAG Ventures de 8 milioane de euro, s-a extins pe piața din Bulgaria și Ungaria și a ajuns a fi cel mai promițător startup românesc din economia circulară. Bun, dar cum s-au întâmplat toate acestea în doar 4 ani și jumătate de la lansare? Aflăm ce caută investitorii, dar și cum arată relația startup-investitori într-o conversație cu George Moroianu, Fondator Flip și Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures.

Despre speakeri

George Moroianu este absolvent The Entrepreneurship Academy, prima facultate de antreprenoriat din România. După absolvirea facultății, a lucrat ca analist într-un fond de investiții din Olanda, iar acum 4.5 ani a fondat Flip, primul marketplace specializat în electronice recondiționate. Flip are în prezent peste 38M eur CA, 170 angajați și este prezent în 3 țări: România, Bulgaria și Ungaria.

Bogdan Axinia are peste 20 de ani de experiență în companii de tehnologie cu creștere rapidă. În ultimii zece ani, a contribuit la creșterea companiilor de top din Europa Centrală și de Est ca parte a consiliului lor de administrație. În prezent, conduce eMAG Ventures, un CVC care caută startup-uri în regiunea CEE pentru a le ajuta să aibă o extindere rapidă și durabilă. 

 

Participă și tu:

  • Ne bem cafeaua împreună miercuri, 17 mai, de la ora 09:00😊
  • La fiecare ediție descoperi povestea unui nou antreprenor, ai ocazia să îi adresezi curiozitățile pe care le ai și să-ți umpli tolba de inspirație
  • Gratuit, online | Te înscrii aici și primești detaliile pe email

Este pentru tine dacă:

  • Ești la început de drum și vrei să afli cum au început alții călătoria în antreprenoriat
  • Ești antreprenor sau profesionist curios să știe mai mult despre primii pași în propria afacere
  • Reprezentant al ecosistemului și vrei să vezi ce mai fac antreprenorii din ecosistem și cum îi poți susține
Cum participi?

Who’s Who este evenimentul lunar la care te invităm să îți iei doza de inspirație, chiar de la antreprenorii din comunitatea Startarium. O sesiune online în care poți afla direct de la aceștia cum au reușit, dar și cum au greșit. Înscrie-te și pregătește-ți întrebările și curiozitățile pentru ei!

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.