Loading Events

Webinar Innovators for Children: Provocări și soluții pentru copiii și adolescenții de azi

Webinar Innovators for Children 2022

4 mai 2022, 16:00 – 17:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

Vrei și tu să dezvolți o soluție pentru copii? Vino alături de noi ca să afli care sunt nevoile lor de la „firul ierbii”! Ai deja un prototip? Află cum îl poți îmbunătăți!

În cadrul acceleratorului, lucrăm cu soluții tech pentru wellbeingul copiilor și ne dorim să aducem în atenția inovatorilor și a tuturor celor care vor să devină antreprenori în acest domeniu exemple actuale și relevante de provocări cu care se confruntă copiii și adolescenții de azi și pe care ei le pot rezolva prin intermediul soluțiilor pe care le dezvoltă.

În primul webinar din cadrul Innovators for Children 2022 vom discuta despre cele mai importante probleme curente ale copiilor și adolescenților. În cadrul evenimentului, prin experiența unor organizații / companii cunoscute pentru participarea activă la rezolvarea acestor probleme, precum UNICEF România, UiPath Foundation și Asociația pentru Valori în Educație, expunem perspective asupra unor teme legate de educație, sănătate, nutriție și alimentație, wellbeing emoțional, comunități și mediu mai potrivite pentru copii și acces îmbunătățit la sănătate.

Invitați

  • Raluca Negulescu-Balaci – Director Executiv UiPath Foundation

Raluca are peste 12 ani de experiență în sectorul non-guvernamental, axându-se pe dezvoltarea de programe cu impact social și educațional dedicate copiilor care provin din familii vulnerabile social din Europa și India.

În 2007, a lucrat în cadrul unui program național finanțat de Banca Mondială unde a susținut procesul de digitalizare a autorităților locale din 250 cele mai sărace orașe și comune din România.

În 2013, a fost fellow al Departamentului de Stat al SUA în programul „Building grassroots democracy in minority communities” și a primit Premiul Anual pentru Drepturile Omului de la Ambasada Franței în România pentru inițiativa locală de organizare comunitară Clubul Mamelor. Raluca este alumna a programului Young Leaders al Institutului Aspen România din 2015 și a comunității globale Global Shapers, o inițiativă a World Economic Forum.

  • Eduard Petrescu – Specialist Program UNICEF România

Eduard are peste 30 de ani de experiență în lucrul în domeniul dezvoltării, cu rezultate semnificative în mediu, servicii sociale, sănătate și dezvoltare organizațională. Lucrează din 2013 cu biroul UNICEF în România și are experiență pe dezvoltare instituțională, planificare strategică, management de proiect, monitorizare și evaluare de proiecte, comunicare pentru dezvoltare, responsabilitate socială corporativă.

  • Georgiana Mincu – Manager Parteneriate Educaționale & Consultant Educațional – Asociația pentru Valori în Educație

De peste 15 ani, Georgiana Mincu lucrează alături de organizații neguvernamentale din domeniul educației pentru a crește impactul acestora.

Georgiana a contribuit la dezvoltarea a peste 30 de organizații și a intervențiilor educaționale ale acestora, atât ca reprezentant al unor finanțatori, cât și ca manager de programe în cadrul unor organizații care implementau programe educaționale.

Georgiana a activat timp de 7 ani ca și consultant în proiecte de dezvoltare a antreprenoriatului, valorificând această experiență în activitățile de sprijinire a creșterii organizațiilor din domeniul educației.

Te invităm alături de noi pentru a afla cum să iei inițiativă și ce soluții tehnologice ar putea adresa aceste probleme. Iar dacă discuția îți va deschide noi orizonturi, te invităm de asemenea să-ți înscrii proiectul sau soluția în acceleratorul Innovators for Children!

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.