Loading Events

Modele de business pentru soluții tech cu impact în viața copiilor

Webinar Innovators for Children Modele de business pentru soluții tech cu impact în viața copiilor

19 mai 2022, 18:00 – 20:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

Vrei să dezvolți o aplicație, o platformă, un produs software sau hardware care poate fi folosit direct de copii / adolescenți sau chiar de profesori, medici, specialiști și părinți? Atunci ești cu un pas mai aproape de dezvoltarea ideii sau soluției tale! Participă la al doilea webinar din seria Innovators for Children pentru o infuzie de know-how antreprenorial și insighturi valoroase care te vor ajuta să scrii cea mai bună aplicație pentru înscrierea în accelerator!

Pe 19 mai, de la ora 18:00, te invităm să afli alături de Lucian Grămescu, Head Of Operations at RGTCycling și consultant de business, cum să îți structurezi sau rafinezi un model de business viabil, cum să îl validezi în piață și care sunt particularitățile unui business tech. Vom analiza cazurile unor soluții tech de succes cu impact în viața copiilor și vom vedea căror nevoi specifice se adresează și ce anume le-a ajutat să fie adoptate de cât mai mulți utilizatori.

Înscrie-te la webinar și învață cum să îți conturezi modelul de business pentru ca produsul tău să aibă cel mai bun start!

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.