Loading Events

Webinar: Cum contribuie tehnologia la starea de bine a copiilor?

6 aprilie 2021, 10:30 – 11:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

Vorbim despre proiecte tehnologice dezvoltate pentru sănătatea, educația, siguranța și drepturile copiilor. Alături de VoxiKids, participant în prima ediție a programului Innovators for Children și Fundația Vodafone România, partener finanțator în ediția III, încercăm să descoperim care sunt beneficiile pe care le aduce tehnologia în viețile copiilor.

VoxiKids transformă procesele de logopedie prin transpunerea lor în mediul digital punând la dispozitie o clinica digitală și o aplicatie de mobil. Logopezii pot lucra în mediul digital și își pot reduce timpul alocat documentației, pot avea acces la instrumentele necesare pentru terapia online, exerciții specifice care pot fi rezolvate live și pot chiar (în versiunea finală a platformei) să își creeze propriile materiale digitale. Cel mai important aspect rezolvat de VoxiKids este comunicarea logopezilor cu părinții și monitorizarea evoluției clienților (copiilor) și sedințe de terapie din siguranța casei.

Fundația Vodafone România este o organizaţie neguvernamentală românească, cu statut caritabil, distinctă şi independentă de operaţiunile comerciale ale companiei, înfiinţată în 1998. În cei peste 20 de ani de activitate, Fundaţia Vodafone România a finanţat 1.168 de programe derulate de 745 de ONG-uri din întreaga țară, în domeniile sănătăţii, educaţiei, serviciilor sociale. Proiectele au avut peste 3 milioane de beneficiari – copii, tineri, vârstnici, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Până în prezent, Fundaţia Vodafone România a investit 31 de milioane de euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non-profit partenere.

► Cum participi?
Completează formularul de pe site pentru a primi datele de access la webinar.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.