Loading Events

27 octombrie 2022, 18:00 – 19:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Cum participi?

Pentru a participa la conversația online, accesează link-ul de participare de pe Zoom, începând cu ora 18: https://us02web.zoom.us/j/84139108194

Detalii despre eveniment

Ai o idee de business pe care vrei să o transformi în realitate, dar nu știi cum să faci primii pași în antreprenoriat?

În Startup Studio by Factory beneficiezi de mentorat și know-how de la experți în business, pentru a-ți duce ideea de afaceri la nivelul următor.

Dacă nu te-ai înscris încă în modul și ai nevoie de informații suplimentare, te invităm să participi joi, 27 octombrie, ora 18:00, la un webinar special dedicat ție.

Vei avea șansa să afli răspunsurile la întrebările tale direct de la echipele Startup Studio by Factory și Impact Hub Bucharest, pentru a fi gata să-ți începi călătoria în lumea antreprenoriatului.

Agenda evenimentului

18.00 – 18.10 Intro

18.10 – 18.25 Prezentare Startup Studio

18:25 – 19:00 Sesiune de Q&A

Ce se întâmplă în Startup Studio by Factory?

Vei avea acces gratuit la o structură de curs integrată care cuprinde ședințe teoretice și practice de învățare. În Startup Studio, ai oportunitatea să îți validezi ideea de business prin metoda Design Thinking și să îți construiești un plan de afaceri solid prin utilizarea instrumentului Business Model Canvas.

În plus, beneficiezi de workshop-uri și sesiuni de mentorat alături de specialiști în business, iar la finalul experienței, îți poți îmbunătăți prezentarea ideii tale de afaceri în cadrul sesiunilor de exersare a pitch-ului.

La finalul modulului, antreprenorii cu cele mai bune idei de business pot obține finanțarea factory by RAIFFEISEN BANK – un credit de până la 50.000 € în condiții avantajoase, pentru a-și implementa planul de afaceri.

Cum te înscrii în Startup Studio by Factory?

Completează până pe 31 octombrie formularul de înscriere .

Startup Studio by Factory este o inițiativă realizată de Raiffeisen Bank în parteneriat cu Impact Hub Bucharest. Prin acest program, Raiffeisen Bank continuă să sprijine mediul de business din România și antreprenorii creativi, cu idei inedite de afaceri care pot avea impact asupra comunităților din care fac parte.

Invitații evenimentului

Bianca Chișulescu

Program Manager Factory by RAIFFEISEN BANK

Adina Crețu

Director Programe Impact Hub Bucharest

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.