
Urban Rural – Ce ne unește, ce ne separă?
Public Event
12 iulie 2019, 17:00 – 19:00
Organizator: Impact Hub Bucharest
Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1
Vino să descoperi proiectul BEYOND Divides, să ne cunoaștem, să descoperi provocările pe care noi le-am identificat în cooperarea urban – rural și să contribui cu feedback despre cum vezi tu provocările și oportunitățile din comunitatea ta.
Te invităm să descoperim și să explorăm împreună care sunt elementele care definesc realitatea oamenilor care trăiesc în spațiile urban și rural în România.
Ce ne unește? Ce ne aduce împreună? Ce ne separă? În ce moduri nevoile celor două spații și comunități sunt diferite, dar mai ales care sunt nevoile complementare sau comune între rural și urban?
Ai ocazia să participi la o conversație despre aceste teme la Impact Hub Bucharest în data de 12 iulie între ora 17:00 și ora 19:00
De ce să participi?
Descoperă un proces inovativ de a aduce în comun oameni din două comunități disparate: studiu de caz BEYOND Divides- București și Urlați.
Descoperă nevoile comune sau complementare, contribuie cu feedback și idei despre cum se pot identifica nevoile oamenilor din urban rural.
Inspiră-te pentru a-ți crea ulterior propriile inițiative de a conecta ruralul și urbanul.
Alătură-te, dacă dorești, proiectului BEYOND Divides.
Agenda evenimentului
- 17.00 – 17.15 – Înregistrări și networking.
- 17.15 – 17.45 – Despre program și concluziile primei etape pe baza experiențelor București-Urlați.
- 17.45 – 18.45 – Povești și inspirație de la 3 invitați care conectează comunități urbane și rurale.
- 18.45 – 19.00 – Contribuție la identificarea nevoilor urban rural.
- 19.00 – Concluzii și ce ducem în comunitatea noastră.
Invitații evenimentului



Oana Mondoc – Communities Development + Innovation, WWF Central Eastern Europe + WWF Panda Labs
Oana este un specialist implicat în campanii de dezvoltare a comunităților și un inovator de proiecte ce își propun să aducă schimbarea în lume. Lucrează în ecologie, tehnologie, artă și cultură și aduce împreună oameni care să vină cu idei și inovații cu impact pozitiv pentru oameni și planetă. Îi place să mobilizeze oamenii fie în mediul digital sau în comunități la firul ierbii.



Ioana Ghiga – profesoară susținută de organizația Teach for Romania
Ioana este profesoară de limba și literatura română și limba latină în două comunități rurale din Argeș (Poienarii de Argeș și Mihăești). Este de asemenea psiholog clinician format în analiză tranzacțională, antropolog și dezvoltator comunitar.
În trecut a fost profesoară de limba și literatura română și limba franceză la o școală online, în timp real, cu profesor și utilizarea noilor tehnologii (table interactive, platforme de învățare online).



Florin Ghindă – Facilitator și Fondator RomaniaPozitiva.ro
Florin este trainer și facilitator pentru diferite proiecte de învățare cu peste 8000 de participanți în ultimii 15 ani. Principalele teme de training sunt: solution thinking, train the trainers, social entrepreneurship & project management, negotiation, team management.



Ion Georgescu – Coordonator de proiecte, Asociația Moara de hârtie
Activitatea asociaţiei Moara de hârtie este concentrată în primul rând în domeniul educaţiei, promovând atelierele de meşteşuguri ca un mod de îmbunătăţire a calităţii actului şcolar, de reducere a abandonului şcolar dar şi de afirmare a identităţii locale şi de dezvoltare a comunităţilor.
Hai să ne cunoaștem
Contactează-ne
contact@impacthub.ro
Locațiile Impact Hub Bucharest
Hai în vizită
Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133
Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945
Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334
rețeaua globală
Impact Hub
Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.