Loading Events

Impact Hub e acel loc în care oamenii, ideile și afacerile lor se întâlnesc, colaborează și cresc împreună.  E una dintre frazele pe care le găsești scrise când răsfoiești site-ul nostru.

Ultimele luni din 2017 au venit cu fel de fel de schimbări pentru comunitate: de la noul spațiu în care ne desfășurăm activitatea, până la oamenii noi care s-au alăturat echipei Impact Hub Bucharest.

Ca fraza de mai sus să nu rămână doar un text scris pe site, te invităm pentru 2 ore la primul Town Hall Meeting din 2018 care va avea loc marți, 23 ianuarie, de la ora 10:00.

  • Vii la această întâlnire pentru că ești membru al comunității, indiferent că vii zilnic, câteva ore săptămânal sau doar la evenimente
  • Mai vii la această întâlnire pentru că vrei să îi cunoști mai bine pe ceilalți membri Impact Hub
  • Vii și pentru că vrei să cunoști noii membri ai echipei Impact Hub Bucharest
  • Și pentru că vrei să te dezvolți profesional alături de comunitate
  • Dar și pentru că ai idei, sugestii de cum putem dezvolta împreună comunitatea Impact Hub

Cum poți participa la acest eveniment?

Participarea la acest eveniment este deschisă exclusiv membrilor Impact Hub. Alege tipul de abonament potrivit nevoilor tale, activează-l și apoi înscrie-te la eveniment completând formularul de mai jos.

Dacă ești antreprenor, freelancer, manager sau angajat, cu Hub Connect ai acces la zeci de evenimente precum acesta și o comunitate activă de oameni cu atitudine antreprenorială.

Află ce include Hub Connect

Conectează-te și lucrează cu oameni asemeni ție, fă schimb de informații, colaborează pentru a crește startup-urile și inițiativele fiecăruia, construiește-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ.

Află ce include Hub Coworking