Loading Events

Entrepreneurial Stories este evenimentul unde antreprenorii de succes își împărtășesc experiența lor pentru oamenii de afaceri care se gândesc sau lucrează la dezvoltarea afacerii lor. Veți învăța din greșelile lor, veți asculta povestirile din spatele afacerii lor. De asemenea, veți avea ocazia să le puneți întrebări invitaților noștri pentru a vă răspunde la dilemele legate de subiectul pe care îl vom dezbate.

Turismul este astăzi cea mai dezvoltată ramură economică la nivel mondial, actorii implicați în această creștere fiind industria HoReCa, companiile aeriene, diverse muzee sau magazine.

La Entrepreneurial Stories -Tourism Edition, miza discuției va fi să aflăm de la invitații noștri ce înseamnă să construiești un business de succes în turism în Romania. De la online la turism de nișă, vom afla povestea antreprenorilor care ne oferă vacanțe inedite și ne fac să revenim la ei iar și iar. Vom discuta despre provocările pieței de turism din România, dar și din alte țări, despre practici care le-au asigurat succesul și despre ingredientul secret care îi face unici pe piață.

Agenda

  • 18.30 – 19.00: Înregistrare
  • 19.00 – 21.00: Panel cu invitații și Q&A

Invitați:

În cadrul acestei ediții, ne sunt alături, ne vor povesti din experiența lor și vor răspunde la întrebările voastre:

Cum poți participa la acest eveniment?

Participarea la acest eveniment este deschisă, însă te rugăm să confirmi completând formularul de mai jos.