Loading Events

Thursday Evening – Oriel Beer

 

30 mai 2019, 18:00 – 19:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Ne acordăm prea puține ocazii pentru a celebra micile reușite care se întâmplă într-o anumită perioadă. Așa că în ultima joi din lună ne vom întâlni în cadrul comunității să marcăm cele mai importante momente pentru fiecare. Seara o vom începe cunoscând un antreprenor care ne va împărtăși povestea business-ului său, pornit dintr-o simplă pasiune. Vom avea ocazia să degustăm diferite tipuri de vin sau de bere, să cunoaștem ceremonia ceaiului sau tainele unei cafele bine prăjite.

De data acesta suntem foarte încântați să o cunoaștem pe Ioana Coca, persoana ce se află în spatele business-ului Oriel Beer alături de partenerul ei Laurențiu Mândrilă. Berăria artizanală Oriel a început să funcționeze la sfârșitul anului 2017 și produce o bere cu specific belgian, nefiltrată, nepasteurizată și refermentată în sticlă.

Un fapt interesant despre numele business-ului este că Oriel provine de la arhanghelul luminii și intelepciunii. El este protectorul artelor și al științei pentru abilitatea sa de a inspira.

Abia așteptăm să aflăm mai multe despre parcusul lor de la bere făcută acasă la bere pentru gusturile tuturor. Povestim despre provocări și reușite, despre premiile pe care le-au obținut și ne bucurăm, bineînțeles, de o bere bună pe terasă.

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Pentru a-ți confirma prezența, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.