Loading Events

Thursday Evening – Tort de Bezea

29 august 2019, 16:00 – 17:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Ne acordăm prea puține ocazii pentru a celebra micile reușite care se întâmplă într-o anumită perioadă. Așa că în ultima joi din lună ne vom întâlni în cadrul comunității să marcăm cele mai importante momente pentru fiecare. Seara o vom începe cunoscând un antreprenor care ne va împărtăși povestea business-ului său, pornit dintr-o simplă pasiune. Vom avea ocazia să degustăm diferite tipuri de vin sau de bere, să cunoaștem ceremonia ceaiului sau tainele unei cafele bine prăjite.

Simona Crăciun a transformat una din bucuriile sale într-un business ce crește frumos. La 3 ani de la înființarea propriul atelier, Tort de Bezea a ajuns să fie printre primele opţiuni pentru cei care caută dulciuri nișate. Atelierul face livrări pentru unele dintre cele mai cunoscute restaurante din Bucureşti și are colaborări cu multinaționale de top. Începând cu luna Aprilie, deliciile de bezea pot fi degustate de Marți până Duminică la spațiul propriu din Strada Roma, 5.

„Tort de Bezea” este numele firmei și reţeta – în numeroase variante – pe care se bazează afacerea. La numai 26 de ani, Simona ne va povesti cum se “dospește” o astfel de rețetă de business.

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Dacă îți dorești să participi la eveniment trimite un email la community@impacthub.ro

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 030167

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 077190

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.