Loading Events

Thursday Evening – KOFI TI

 

1 august 2019, 16:00 – 17:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Ne acordăm prea puține ocazii pentru a celebra micile reușite care se întâmplă într-o anumită perioadă. Așa că în ultima joi din lună ne vom întâlni în cadrul comunității să marcăm cele mai importante momente pentru fiecare. Seara o vom începe cunoscând un antreprenor care ne va împărtăși povestea business-ului său, pornit dintr-o simplă pasiune. Vom avea ocazia să degustăm diferite tipuri de vin sau de bere, să cunoaștem ceremonia ceaiului sau tainele unei cafele bine prăjite.

Cosmin este un profesionist IT pasionat de arome și etnografie. Kofi Ti este a treia versiune a unui business despre gusturi început cu Raluca, soția lui, un alt profesionist IT pasionat de arome și gusturi.

Totul a început de la pasiunea pentru ceaiul și cafeaua de specialitate, călătorind și descoperind gusturi noi, oameni și povești. Cosmin și Raluca au prăjit întâi cafea în bucătărie pentru familie și au degustat împreună cu prietenii ceaiuri artizanale aduse din toate călătoriile. Și pentru că erau convinși că în viață este esențial să îți placă ceea ce faci, au ales să își urmeze pasiunea și în scurt timp au deschis, împreună cu prieteni deveniți asociați, prima fabrică de cold brew și craft soda din România.

Kofi Ti este primul atelier de #coldbrew și #craftsoda din țară, s-au îndrăgostit de #cascara și produc #romaniancraftbeverages 100% naturale în Buftea.

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Pentru a-ți confirma prezența, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 030167

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 077190

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.