Loading Events

Ne vedem pe 27 septembrie să bem bere, să povestim ce am mai făcut și să ne bucurăm de timpul pe care îl petrecem împreună! De data aceasta, o să-i cunoaștem pe Paul și pe Raluca de la berăria Anagram, care ne vor aduce 2 sortimente de bere artizanală, făcută în inima Bucureștiului, și vom avea ocazia să aflăm detalii din spatele procesului de fabricație.

Anagram este noua berărie din București, construită de Paul și de Raluca pentru a prepara beri distinctive și de înaltă calitate în România, mânați de pasiunea pentru de a învăța continuu, de a explora și de a dezvolta procesul de fabricare a berii.

Best Coast IPA este tributul lui Paul pentru locul în care s-a născut, California.
“După o iarnă lungă, am vrut să produc un IPA proaspăt care să accentueze notele tropicale și citrice” dintr-un amestec de hamei din SUA și Australia.
Saison de Citron este viziunea lui Paul despre o după-amiază de vară leneșă petrecută cu prietenii pe o bere răcoritoare: ”Tradiționalul Saison, este preparat pentru a stinge setea dintr-o zi de vară fierbinte”. Cu un nivel scăzut de alcool, având note citrice.

Cum poți participa la acest eveniment?

Rezervă-ți locul completând formularul de mai jos. Acest eveniment este deschis doar comunității Impact Hub.